Torsdag

sitter här med en en dag gammal tungpiercing och är jättenöjd! jag har tom kunnat käka en macka idag, iofs små bitar men iaf! vi hade precis Mary Kay party här också, kanonbra var det och jag har köpt 3 nya ögonskuggor!

Idag var Komodo i skolan och spelade föreställningen Kabaré Kalabalik för oss, helt sjukt duktiga killar, fattar inte hur man kan ha sån jääävla taktkänsla:O men nu ska jag sova för jag är helt slut.

So long

Tisdag

satt och skrev labbrapport igår, seriöst finns det något sugigare? hata det, men jag har iaf fixat med internetbanken och fått mina glasögon!:Dkanoners!

just nu har jag en städpaus, för jag och mamma städar huset inför torsdag, för då ska jag ha Mary Kay party igen=) men nu tror jag att jag måste gå och hjälpa till igen, bläääääää

Söndag

Idag har vart feta mysdagen, käkade frukost gick upp och badade jacuzzi sen drog vi på marknad och köpte strumpor, remmar och varma munkar, MUMS!
så nu har jag och axel haft fettoeftermiddag och svullat remmar, munkar och tittat på Charlie Wilsons war, desperate housewives och greys. nu är det bara pluggandet kvar, bläää. men sånt ingår i livet.

over and out


Lördag kväll

ligger i sängen och myser med Axel och tittar på CSI Miami. Har tittat på Mary Poppins idag med, superbra! spelat på Ordfestivalen också, det gick jättebra! Gunnis fick ordpriset och Linus fick det nyinstiftade Lilla ordpriset(Y)

över änd aout

Lördag

Idag ska vi spela på Ordfestivalen i Östhammar. Men allt jag känner är tomhet...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0