Bad hair day?

Funderar på att klippa mig igen...Typ en bob, som jag hade i somras och sen kort på ena sidan..Jag laddar upp lite bilder så ni får se...




Får ni en bild av hur det kommer se ut?




Idag har jag iaf kutat en mil på min crosstrainer och kört lite fys, yeah baby! Nu väntar Axel, middag och fruktsallad..Livet på en pinne så att säga;)


Ciao amigos<3

18.33

Äntligen är helgen här! Jag har jobbat mina två första dagar, lite pinsamt att man är helt slut efter två dagar, haha! Det gick iaf kanonbra tycker jag, önskar att jag vore lite mer säker på färgerna bara...Men det kommer väl:)

Åkte till stora staden Uppsala igår och kollade på bio. Snabba cash blev det, riktigt bra var den. Otroligt välgjort! Se den;) Sen åkte jag med min man<3 till Österby för att sedan ta en skön liten promenad i iskylan och snöfallet till Dannemora. När vi kom fram insåg vi ganska snabbt att det kanske var läge att skotta. Axel, man som han är, tog snabbt skyffeln och började skotta med starka tag. Jag stod på trappen och hejade på och sopade lite grann..Vi tror på traditionella könsroller i vårt förhållande, hahahxD

Nu är det iaf lördag och jag har ätit en galet god homemade fruktsallad:
En apelsin
Ett äpple
En banan
Lite russin
Lite hallon

Es nice!

Nu blir det en film eller fortsätta mysläsa, ciao amigos<3

Jag har gått långt idag...

Igår käkade jag min första GI-måltid och det satt som en smäck, if you know what I mean;) Fullkornspasta och ädelost och skinksås, MUMS!
Yes sir, det är sant! Jag ska alltså börja på GI och det är inte för att banta, även om jag inte skulle gråta ofantligt mkt om några hekto ramlade av, utan det är för att kolla om min underbara magkatarr mår bättre av det. Även om jag tycker att personalen på Östhammars akuten är jättetrevliga och givmilda så kan man ju testa att självmedicinera lite granna...
Jag och Axel ska även sluta äta godis, huuuge moneysaver, så håll koll på honom åt mig så att han inte fuskar!


Jag åkte in till stora staden uppsala för att möta Lovisa och gå till Här och shoppa lite grann..
Jag köpte:
En finishkam
En utredningskam
En tvåhövdad borste
En kam med 10 skär
En vattenspruta

500 spänn baybay!
Om ni vill ha en väldigt lång sträcka att gå, testa att gå från stationen till slutet på kungsgatan, det tar ett tag..Eller så kan ni ta bussen ut till mig och gå ifrån busshållplatsen..Detta har jag gjort idag och det resulterade i några mumsiga blåsor på mina tår..Varför tar jag alltid fel skor?

Nej, crosstrainern är ledig har jag hört!

Ciao<3

if I was a rich girl, lalalallalalala

Det är bra skönt att kila omkring hemma om dagarna i pyjamas och det enda man behöver oroa sig för är att hinna äta tills träningen börjar..Living the dreeeaaam!
Fast på torsdag tar ledigheten slut, då börjar jag på Frizzeringen nere i gallerian, PIRR! Måste in och köpa lite verktyg tills starten bara...Det enda som är synd är att verktyg är dyra och jag har skral (som fan) ekonomi:(

Jaja, nu ska jag och linda göra ett försök att bli rika.. Vi ska panta alla våra burkar och flaskor!!!:D



Let´s hit the shower<3


paaaaain

Igår hade jag min första träning på...Eeehh alldeles för länge helt enkelt..Och tro mig när jag säger att jag valde totalt fel dag att göra min comeback på. Först skulle vi springa intervaller, nice tänkte naiva jag, då får man ju iaf vila lite. Sen säger Wahla att intervallerna är runt brandstationen, och för er som inte vet hur den sträckan känns kan jag rekommendera er att testa..Och ni måste springa så ni får den underbara coromantvägsbacken som sista spurt.
Alltså, först ett uppvärmingsvarv i lagom skönt tempo, och jag hängde med. Skitstolt var jag. Sen var det bara 3 varv kvar, där vi skulle hålla högsta möjliga medelfart..Och tro mig det gjorde jag..Det var bara det att alla andra var mycket mycket snabbare....Men jag klarade iaf 3,5 varv vilket var mycket bättre än vad jag trodde!

Sen var det raka vägen in i ladan där det väntades box, och där mina vänner kan jag säga att jag hämtade upp mig rackarns bra! Jag boxade skiten ur de flesta, hehehe...Nej men jag klarade passet utan att dö iaf, VICTORY!
Och om jag hade massa sportjournalister skulle de säkerligen fråga mig; "hur känns det?" Jaa, smärta överallt i hela min arma kropp..Fortfarande så värt det! JAG ÄR PÅ G IGEN!!


Nu ska jag bada, ciao amigos<3

18.38

jag har träningsvärk och det är så obeskrivligt skönt, för det måste ju betyda att jag har tränat. Och det har jag, medans Axel sov som ett barn så utnyttjade jag hans hantelset till fullo och gymmade på som ett riktigt proffs!
Jag ska köra som aldrig förr idag också på min älskade crosstrainer, jag måste bara smälta maten lite först:)

Drog en vinare med Sanna och Ellen igår också, riktigt mysigt fastän det blev lite småläskigt med alla spökhistorier där ett tag...Men tjejsnack is the shit!

Axel ringde och sa att han skulle ta 16.40 bussen till mig, då blev jag glad. Sen ringde han 2 minuter senare och sa att han skulle ta 18.40 bussen istället för att han skulle träffa en gammal klasskompis, då blev jag lite sur..Fast det var inte meningen det var bara det att jag nog ville ha honom för mig själv..Men sen kom jag på att jag inte ägde honom riktigt än, då släppte min surhet!

Nej, nu måste jag plugga till mitt stora slutprov på tisdag. (På onsdag slutar jag och det ska bli så jääävla skönt! Inte för att jag vill slippa klassen, dem kommer jag att sakna, men dom där jävla tågen kommer jag inte ens sakna om jag så ens fick betalt för det!)
Just ja, plugg var det sagt, fast snart kommer ju Axel...xD


Just nu vill jag bara att du ska vara här och ge mig en kram och söndagsfira med mig<3

Ciao amigos!

RSS 2.0