Åh helande sol...

Har varit en underbar skön och läkande helg. I fredags bestämde sig jag och Malin att vi skulle dra in på bio, så vi drog på oss våra bästa biokläder och satte oss på bussen påväg mot Uppsala. Sen blev det en cheeseburgare/ east coast chicken innan vi spatserade in på Hemköp och köpte biogodis. Sedan gick vi vidare i den ljumma sommarkvällen ner mot ån och vidare mot SF. Fast sen fattade vi att bion gick på spegeln så det var bara att vanka dit, tur att det inte är så långt.
Haha, sen när vi skulle köpa popcorn och läsk så beställde vi en klassikermeny, mellanläsk och mellanpopcorn, (ord. pris 47, lägg på 3 kr så får man en större läsk) fast vi fick en mellan popcorn plus en jumboläsk för 45...Jag vet inte riktigt vad som hände, antingen var han i kassan sämst på att räkna eller så tyckte han väldigt mycket om oss, hahha!
Filmen, Änglar och Demoner, var iaf kanonbra!:D Rekommenderar den starkt till alla som gillade Da Vinci-koden.

I lördags så stack jag och Malin ner till Sanna på jobbet och fikade och diskuterade det mesta.
Sen drog vi till Sanna där Jane fixade Sannas och Malins naglar, jag däremot för var snål så jag lekte med Siri istället.
Efter det drog vi hem till Vattmyren och grillade lamm och satt och mös i allmänhet.

Och idag har jag bara legat och stekt hela dagen, och jag tror att jag behövde det här, det känns så mycket bättre nu, nästan bra faktiskt.


Tack och förlåt<3

Torsdagsfin

Sisådär ja, nu var man hemkommen från frissan och det egna håret matchar löshåret plus att det är lent som en babyrumpa!! Dock är jag fortfarande sjuk så livet kunde ju ha varit lite bättre, men det går iaf i rätt riktning för på studenten ska jag banne mig vara frisk!


Just nu ligger jag och kollar på Sex and the City och funderar på att äta lunch, men det är så jäääkla jobbigt att göra iordning mat...Det skulle vara skönt att ha en egen kock som alltid visste vad man var sugen på..Undrar om man ska lägga ut en annons på Blocket?




Tack<3

Sjukling

Usch, jag mår verkligen pyton nu... Nyser, snorar och hostar så att jag nästan spyr och ont i huvudet som jag vet inte vad.
Tur att jag bara har en uppgift kvar att fixa, dock är det en filosofi uppgift vilket gör det hela ganska klurigt eftersom man måste tänka så förbenat mycket....Men det klarar jag!

Spelade mot lärarna idag också, sjuk som jag var...Hahah, det var ju inte det klokaste beslutet..Jag skulle ha lyssnat på mamma..Men det var askul, och jag var förvånad över att jag ens kunde springa:P


Nej, om man ska slå slag i saken och plugga lite kanske..Fast snart är det ju Grey´s...Hmmm...


Åååhh jag ska färga håret imorrn, så att det matchar löshåret tills studenten, sköööönt!

Och snart är det studenten, tralalalala!!:D


Ciao amigosen liten whitetrash/halvfärdig tessi bild ifrån nyår

Ingen bra dag...

Vrickade vänsterfoten i måndags, ont! Sen har mitt knä börjat muppa sig igen...Och dum som jag är så ska jag ju springa löptest,  inte nog med det, vadjäveln börjar krampa, plus att jag inte kan andas för att det är så kvavt och allting ute luktar så starkt!

Ni kanske fattar att jag stannade efter 2 km:P men jag ska få köra i en roddmaskin på måndag iaf, då kanske jag klarar 8 km:)


Nej, nu ska jag plugga

Ciao

baaaaaaaaaaaajs

Usch jag vet ingenting, absolut ingenting och det är så hemskt. Vart ska man börja? Hur många ska man rådfråga? Ska man hålla tyst? Ska man hoppas att bara komma till insikt?

Varför ska allt bli så mycket svårare när man blir äldre för? Jag trodde, när jag var liten, att ju äldre man blir desto klokare blir man och då måste ju allt bli lättare eftersom man är så himla smart. Haha, trodde jag ja! Jädrans så fel man kan ha.
Och ju äldre man blir desto mer lärdomar borde man ha tagit av alla sina misstag, jooduu det kunde man ju ha hoppats. För trots att jag inte är så gammal så har jag faktiskt hunnit med en hel del misstag, och jag har väl inte lärt mig så mycket. Det säger väl ganska mycket att jag behövde bränna handen på spisplattan två eller tre gånger innan jag lärde mig att spisplattor är onda ting.

Och kärlek blir jag inte klok på, fast det kanske man aldrig lär sig....Egentligen borde man gå en kurs så att man vet hur det ska vara, hur det ska kännas, så man vet när förälskelsen tar slut och går över i kärlek, hur det känns. Lite riktlinjer för hur man ska känna.
Fast det skulle ju inte gå eftersom all kärlek är individuell, men tänk så mycket lättare det skulle vara!

En positiv sak är iallafall att vår och IP´s skiva var så galet jävla rolig! Hahaha, en salig blandning av människor, känslor och händelser. Men jag hade så galet roligt och jag skakade rumpa som om det inte fanns en morgondag!


Nej, nu blir det sängen! Ciao amigos

Wmiiiiwwwiiieeepp

Fick svar från en på blocket om ett rum idag, och om det fortfarande är ledigt i sommar så får jag det! Och det ligger inte alltför långt ifrån skolan!! Tjoohooo!!! Måste höra lite mer om detaljer och så, men det skulle vara så skönt att den delen ordnad! Håller tummarna, håller tummarna!!! Synd att hyran är så hög, men det är den överallt så bara att bita ihop:P Tralalla, nu ska jag träna, tjooohooo!!!!


ciao!oh baby here I come

Resume

Jaa, nu har jag vart i Belgien och spelat teater, eller inte bara jag..Hela min underbara klass vår med också så klart! Och boy, har vi haft kul! Helt galet skoj med riktiga scener som man inte behövde bygga upp:P
Det enda som var dåligt var väl maten, den var inte helt okej..Men om man ska se det från den ljusa sidan så kommer jag nog inte käka friterat på ett tag:P

Och Belgien var så sött! Jättelitet och kulligt och pittoreskt, rekommenderar alla starkt att åka dit och kolla på allt vackert.

Fan vilken dålig resumé, men jag orkar inte skriva mer:P Men jag kan säga så här att det är inte så farligt att sitta på en buss i 23 timmar:P


Nej, nu ska jag tagga inför träning! Nyttig Tessi is on the move efter Belgien:P

Åååh och sen efter min träning kommer ackschmel och sover här:)


Ciao amigos!

RSS 2.0