oh no, it´s not captain morgan this time

Vad är det för fel på män i 50-års åldern som har sandaler, självklart med strumpor i, när det är frost ute? Ever heard of shoes?

Thooouuurrrsdaauuug

Aaaahh, snart är veckan avklarad, äntligen fredag imorrn! Fan va skönt!:D

Jag och axel har bott vår första vecka ihop och det har gått kanon! Tycker jag iaf, hahaha...
Skolveckan har gått skitfort och vi har haft skitkul! Massa färglära och uppsättningar, bilder kommer att komma snart..Måste bara lägga in dem på datorn så kanske på söndag.

På lördag ska vi pardejta och spöa skiten ur Adam och Lolis på TP, kuuul:D

Nu ska jag tydligen hänga Axels tvätt, vad hände där liksom? Men sen blire idol!!!



Ciao amigos<3

Tisdag...

både idag och igår var upptåget försenat..SUG RÖV UL! Ursäkta språket men det är inte kul att komma försent...

Mår fortfarande skit men kan inte missa mer skola, tacka vet jag gymnasiet då kunde man vara sjuk och ta sovmorgon bäst man ville! Men det är bara att bita ihop, jag har ju pungat ut en del för utbildningen om man säger så..

Idag färgade vi med massa olika appliceringstekniker, askul! Och imorrn blir det uppsättning för hela slanten! Awsome!!!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen med axel:D

Ciao amigos<3

Flytt...

Idag skulle jag ha flyttat men efter mycket tanke så insåg jag att jag inte alls vill flytta..Jag vet att jag är dum som hellre vill pendla än att sova men jag tycker om att ha någon att komma hem till. Att ha någon att krypa ner hos och berätta om sin dag, att ha en anledning att få dagen att gå så fort som möjligt. Det värdesätter jag högre än en timmes längre sömn. Men det kanske bara är jag...Jag är en liten sucker för kärlek helt enkelt


Ciao amigos

Kul...Skitkul verkligen..Fan

Vart nyss ute och sprang/joggade/gick i rask takt/släpade mig fram..En mkt omväxlande tur med andra ord. Och idag tror jag att mina benhinnor dog, därav släpandet...Dom gör sjukt ont och jag vet inte hur jag ska beskriva det men det sprider sig liksom ner i fötterna så mina vrister är också helt döda...Det känns som att det är dags att ringa Idrottsskadecentrum nu..
Helvetesjävlaskitfan!

Jag är trött på att vara skadad och obrukbar! Jag vill bara kunna springa och träna som alla andra....



Helvetesjävlaskitfan!

Ännu ett ganska meningslöst inlägg

Igår blev det en lugn kväll med Axel, vi insåg ganska snabbt att något ansträngade var inte att föredra eftersom vi båda två var som zombies..Det mest ansträngande jag gjorde var att gå in på ica och köpa riskakor med ostsmak, mmm!! Dock glömde vi att öppna skiten, så det blev mitt lördagsgodis istället, hihi...Vi hade iaf massor med tvmys och som det tråkiga men ack så snygga par vi är så somnade vi framför tv:n.

Denna vackra lördag började med ett samtal från Lotte, TJOOHOOOO!!! ÄR DU VAKEN?!  Eeeehh, jaaaa..Klart jag är... Jag var iaf vaken efter det där det kan jag ju säga...Efter det kom Lotte och hennes kanonsköna mamma Marianne hem till oss på lite kaffe, bullar och businesstalk. Spikat och klart, jag flyttar in dit nästa helg! Farsta here I come!
Det tråkiga är att jag inte får sova hemma hos Axel då..Men jag slipper gå upp halv 6 på morgonen iaf och kanske är lite piggare på helgerna, wiie!

Lite senare drog min söta toyboy till Åland och lämnade mig kvar hemma, så jag utnyttjade detta till max och vräkte genast ut mig i sängen och kollade på en skiva till med DH, ooppsie..Sen råkade jag gå in på Ginza och beställa säsong 4, ooppsie..Skulle ha beställt säsong 5 också, men den släpps inte förns i oktober, jääälaaa skiiit fan som Ragge skulle ha sagt. Fan vad jag bara svamlar..Nu skulle jag egentligen ligga och läsa massa kemi men jag funderar på att gå ut och gå, fast vädret ser lite mystiskt ut...Men fläsket behöver försvinna och det gör det inte, även om man skulle vilja, när man ligger i sängen och nördar DH. Så det blir väl på med joggingskorna, på med linimentet och i med fjortisdunket i öronen, grusvägen here I come.

Och jag ska försöka lägga in lite snygga bilder, men min mobil vill inte riktigt samarbeta med mig..Jag jobbar på en lösning, så snart kanske ni får se mina vackra arbeten och jag gör i skolan.

Vad vore jag, utan dina andetag<3

Ciao amigos<3


Lite recap...

Sådärja, nu går man alltså frisör i Stockholm...Skön klass, sköna pendlarpolare, absuuuuuuurt mycket nytt...Man sover verkligen som ett barn om nätterna, det är iofs ett plus:P

Tralala, jag har så mycket inom mig men jag vet inte hur jag ska få ut det.. Det kanske inte är akut för då brukar det forsa ut..Har iaf sjuuuuuuuukt ont i magen och mår illa som en fjortis gör dagen efter..Jag har fått upp spya i munnen i typ två veckor...Ingrid gillar jättemycket att jag berättar det för henne, nooot! hahaa!

Ngt annat nytt är att jag har skaffat man igen. Vet inte om ni har sett honom, en snygg jävel som heter Axel. Hoppas att ni får se honom, han är en fröjd för ögat..Och resten av kroppen, if you know what I mean;) <3


Nu ska jag göra lite frukost tills imorrn och sen ska jag sova.

Ciao amigos<3

Back in black

Sådärja, nu fungerar iaf internet på en av våra datorer vilket är skönt. Jag har gått två veckor på sfs och det är skitkul!

Ikväll ska jag på inflyttningsfest hemma hos grabbarna grus, det ska bli kul!
Fan vad all inspiration har runnt av mig under de här internetlösa veckorna..
Ha förståelse, den kommer nog tillbaka.


Utan dina andetag<3

Ciao amigos<3

RSS 2.0