Mmmm, marabou

Jag, Axel, Linda och Hannele klarade av den godis/snacks/glass/fikabröds fria månaden och igår, den underbara fredagen fick jag återigen smaka den konstgjorda sötman i godis. Så sjukt jävla gott!
Dock blev det lite koncentrationslägereffekt (alltså att vara utan godis länge och sedan proppa i sig massor) och det hela resulterade i grymt illamående. Mamma sa att det här inte gick att jämföra med koncentrationslägren och att de var utan mat, när jag bara var utan godis och sånt.. jag tyckte det var ett skitbra och tydligt exempel och alla fattar faktiskt vad man menar:P

Nu kommer jag och går med en liten parantes, Hemköp ligger numera på minus för dom har inte ViktVäktar lakrits som förövrigt är den godaste lakrits jag någonsin smakat..Det är därför jag äter den inte för att det är "nyttigt" godis..Hmm, det blev visst två paranteser..
Iallfall, Malin och Malin kommer hit ikväll på lite Melodifestivalenmys..Det ska bli skoj! Har inte träffat dom små rackarna på jättelänge! Det betyder alltså att jag måste städa lite, blää och duscha, skööönt!

Ooohh, en liten till parantes, mamma vill följa med till Belgien, och jag tycker att det är ett underbart initiativ! Det skulle varaskönt att ha mamma med sig! Då känns det inte lika långt hemifrån och JA, jag är jordens mesta stugsittare!



Jag vill återigen bli den glada, oegoistiska, jag-är-aldrig-sur-och-grinig människan jag en gång var...Jag förstår inte vart hon tog vägen, hon bara försvann som över en natt..Helt plötsligt sitter man här som en bitter gammal nucka som helt omedvetet blir så lätt avundsjuk på allt och alla och gör andra människor olyckliga..Det var inte det jag ville med livet

Onsdagströtthet

Nu ska jag egentligen sitta och plugga Nutida konst..Men jag orkar inte..det är inte så jättekul, men snart ska jag faktiskt ta tag i det..Jag lovar! Men nu ska jag ha lite recap om fotbollslägret!
Det var alltså 35 ungar,och vi hade jättekul! Eller det såg iallafall ut som att dom tyckte att det var kul iallafall:D Och det var verkligen värt det om man läste utvärderingarna. Och alla skrev att det var jättekul och att de ville ha det igen! Så jag hoppas att idrottsprogrammet snor vår idé och har den som projekt:)
Sen åkte jag och Linda hem till Lousie och gjorde mackor, varm choklad och morotssoppa. Sen drog vi till Vällen och..alltså vi skulle åka skridskor men ingen orkade så vi fikade bara:P Sen åkte vi hem och spelade spel och kollade på scrubs. ASKUL:D

Och sen i fredags kom Michaela och vi har myspyst hela helgen:D

Igår tränade jag tils jag nästan spydde, det var äckligt, fast ändå ganska skönt..För då jääävlar vet man att man har tagit i!!XD

nu ska jag faktiskt plugga! Ciao bitches

Jippiedoodle!

Michaela är och hälsar på, vi har kul hela tiden och jag älskar henne av hela mitt hjärta! Igår käkade vi (jag, mickan, linda och axel) 3 rätters och sen kollade vi på Herkules. En bra lördag! <3


Kom mörkret, jag vill vila mina trötta ögon

Jag vet att jag har varit inativ och en dålig bloggerska, jag ska ta itu med det! Jag lovar.
men inte just nu, för allt jag vill göra är att sova, sova sova och sen någon gång när jag vaknar och känner att jag orkar prata igen så ska jag berätta om de två dagarna med alla 35 barn...Jag lovar


Godnatt vänner

Tisdag

Hade temadag igår "efter gymnasiet" som om man inte hade tillräcklig ångest redan! Och jag blir så irriterad för jag vet vad jag vill egentligen och det har jag kommit in på. Och det gör ingenting om man ångrar sig, de3t går alltid att plugga om! Men vår syo är ju för underbar, man blir så lugn av att prata med henne..eehh?? NOOT! Man mår alltid asdåligt efter man har pratat med henne, Ni kommer aldrig att få jobb, ni kommer inte ha någonstans att bo, ni kommer inte ha några pengar! Kul framtid, tack syon...

Egentligen ska jag skriva filosofi nu, men det blev lite jobbigt så jag tänkte att jag tar nog en bloggpaus. Det var skönt för jag kände att det var ett tag sen.

Och på jobbfronten är det fortfarande lite oklart för Ada´s har fortfarande inte hört av sig, men jag håller tummarna! plus att jag har blivit sjuk igen, blev det efter teambuildingen, kändes som att det var ganska många bakterier som blandades där, mumma! haha..fast så kul är det inte eftersom jag inte kan träna..

Idag tränade vi två sånger på musiken och fick läsa igenom manuset för första scenen, helt galet spännande var det! Jag kände hur det började pirra så där skönt i magen, sånt där pirr man kan få när man står inför något stort och spännande! Underbart!

Oj vad tiden rann iväg! Nu måste jag sätta igång med filosofin igen så att Emmanuelle inte blir ledsen.

Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt

9 Månader!

Idag firar jag och Axel 9 månader, det känns lite konstigt..För det är en väääääldigt lång tid, men det känns inte som lång tid..Vart tog all tid vägen? Men grattis till oss iallafall!<3

Spelade lite teater idag på filosofin med, vi fick spela upp Platons grottliknelse, Emmanuelle blev lite smårädd:P Sen hade vi projektmöte och nu börjar vi inse att det är ganska mycket som ska fixas runt en fotbollsskola, men vi har läget under kontroll!
Sen hade vi teater där vi fick reda på våra rollers funktion i pjäsen och vad vi heter. Min rollfigur heter Emma:D Och sen fick vi improvisera fram lite till en scen, vet inte hur mycket jag får avslöja...Men om jag inte säger ngt så har jag ingenting sagt..Bara att den är huuur bra som helst!

sen hade vi idrott och där körde vi box, kanonkul och hårt! men det är bara niiice, sen är det ett pass styrka till idag, jag kommer att vara gaanska trött imorrn..Med feta träningsvärken! Skööönt!!!

Usch Linda (syster) var magsjuk igår och jag känner hur huvudvärken och illamåendet växer, men jag försöker intala mig själv att det bara är inbillning! Annars kan jag inte fira imorgon med min man, och det vill jag! Men då kanske han kan ta hand om mig istället..Hmmm:P

Efter träningen ikväll blir det att läsa One flew over the coco´s nest också, de första 50 sidorna så att vi kan diskutera imorrn på engelskan..Varför måste jag glömma bort alla saker hela tiden för? Jag måste verkligen köpa mig en almenacka!

Nu tror jag att jag har slut på saker att skriva om..Eller nej förresten! Jobbade i ishallen igår, och jag tog inte en enda godisbit! Men det var riktigt tufft!

nu vare slut, chips och rödtjut!

Måndag, bläääää

Hade en rolig filosofilektion, Emmanuelle är sååå skön! Hahahha:D Vi gick igenom Platon, det var lite småsvårt, men jag håller på att läsa det i Sofies Värld  så nu fattar jag bättre faktiskt:)

Hade Nk också, fick svara på massa frågor om blodomloppet medans vi hade betygsnack, jag var som vanligt först ut och fick reda på att jag hade chans på mvg?! Hahaha, what liksom?? Men det ska jag fanimej kämpa för!!

Hade idrott idag, eller rättare sagt.. Rickard var fortfarande sjuk så jag, Linda, Louise och Maja spelade rundpingis, seriöst världens mest underskattade sport! Så jäääävla kul:D:D Hahaha, och bra var vi också!

Sen drog jag och Linda till östhammar på jobhunting, blev utskrattad på Björkmans men de verkade positiva på Adas kaffestuga iaf, ska mejla till dem med lite info om mig själv, så det känns bra:)

Käkade upp de två sista pirogerna idag med, känns lite småsorgligt..Men vi ska baka nya på fredag iaf:) Då blire ett litet pyjamasparty i Vattmyren också! Yeaaaahhh!! Ska bli så kul! Och sen blir det Teambuilding hela helgen:)

Och jag som hade laddat för träning mån. tis, ons och tors... Blev ju inte riktigt ordentlig idag och imorrn ska jag jobba i ishallen på träningen, men det blir stenhårt på ons och torsdag! Ska köra ryggträning snart med, min rygg SKA bli stark och vacker:D

Oj, fasiken vad långt inlägget blev, men nu ska jag träna och ryggen och sen får Axel smörja in mig med b-u-s!

just fasen, måste dammsuga imorrn, bläääää...

Aufwiedersehen

S to the vettig

nytränad, så jääävla najs! Och jag lyckades säga nej till en bulle idag! typ första gången ever, hahha. Men jag SKA vinna över Axel, moahahha!!!

Just nu sitter jag och kollar på Bones, så jääävla bra det är:D:D Plus att jag käkar pistagenötter, kan det bli bättre liksom? MmmmMMMmmMMMHH!

Tänkte vara lite efter och lägga in lite bilder på mitt rum:D



Tv-hörnan



mitt emellan snedtaken



Sängen

Det var en liten rundtur i min ädla boning:P kan ta resten av huset en annan gång:) För nu ska jag duuuuuscha!!

Ciao kompisar

Money, money, money...

Jag behöver ett jobb so bad! Tur att jag ska på en liten hunt imorrn, hoppas bara att det finns ngt! Men ett litet charmtroll som mig kan de ju inte undvika att anställaXD

Idag hade vi projektmöte iaf, och vi kom fram till en massa spännande beslut! Tjoho:D snart är det dags, sååå spännande att få se om de små barnen lyder oss eller inte:P men nu måste jag äta innan träningen!

So long suckers!! ´Cause I´m going to the big US and A!!!

RSS 2.0