Jag är dum, så dum, så dum, så dum...

I söndags lekte jag proffesionell frisör och klippte Mimmi och Adam och färgade Louises hår, det var kul. Bra blev det också tillochmed:O Sen lekte vi tomtar och hade lilla julafton, Louise och Adam fick ett fullständigt julmys och jag fick en liten börs med sytillbehör och en KENTBILJETT!!!!Best gift ävväähh!!! Och lilla söta Mimmi föråt sig på min sjukt goda knäck och hamnade i jordens sockerchock, askul!

Något som inte var lika kul är gårdagen, sämst dag ävväähh!
Först glömmer jag mobilen.
Sen är tåget försenat 5 minuter, vilket senare blir till 30 minuter eftersom vi får stå i Knivsta i 25 minuter, wiieee.
Jag kan alltså inte ringa och säga att jag är försenad eftersom jag är ett retard och glömde telefonen hemma.
Jag lyckas iaf ta mig till skolan.
På väg hem är pendlarna en halvtimme försenade vilket gör att jag missar mitt "riktiga" Upptåg men det gör ingenting eftersom jag ändå kan ta det senare så slipper jag vänta i östery på 817 så länge.
Vi fastnar på någon gudsförgäten plats och blir så försenade att jag missar ytterligare ett upptåg, nu är frågan..Hur i helvete ska jag få tag på mamma och framföra den glada nyheten att hon får hämta mig i österby?
Hamnar tillslut på ett upptåg som ska gå hela vägen till Skutskär, jag får en geniblixt oxh försöker fråga konduktören om jag får låna hans mobil men han dissar mig.
När vi glider in i Uppsala visar det sig att dom har bytt slutstation utan att säga till en endaste själ, schysst UL...
Jag kutar så fort jag kan, med all jääävla packning från skolan, mot 811 men precis när jag är vid dörren så kör han iväg, tack så jääävla mycket!
Jag lunkar sakta och vemodigt iväg mot 823 och tänker att mamma kommer att döda mig om jag inte får tag i henne snart.
Tillslut kommer 823 och jag frågar chauffören med gråten i halsen om jag får låna hans mobil och ringa min mamma, han blev lite chockad men lånade självklart ut den (TACK)
Jag rullar in i österby runt 20.00, kutar in på ica och är hemma runt halv 9, cirka en och en halv timme försent..
Fuck you ul och sl som inte kan hantera en svensk vinter säger jag bara...
Inte en bra dag att glömma mobilen på, tro mig:P


Nej, nu har jag pausat länge nog från julstädningen! Ha en god jul och ett riktigt gott nytt år allihopa!
Ciao amigos<3

Let it snow, let it snow, let it snow

Jag vill ha långt vackert svallande hår NU! Jag är trött på att vänta..Varför finns det inga hårpiller för?`Det skulle vara nice..

Jag och Axel ska julmysa idag, sen kommer lolis och adam och då ska vi byta julklappar och raka av adam håret. Det blir kul!


Wiiee! Det snöar ute, jag älskar snö!!Undrar om man kan göra en snölykta idag? Jag ska tvinga ut Axel och prova:D

Ciao amigos<3

Fredagskvällen

Igår fick jag finbesök av Sanna, Ellen och Louise. Vi hade tjejmys med vin, kex, dipp, chips och en grönsaksröra. Vi skulle ha haft räkor också men det var jag som handlade och eftersom jag är ganska glömsk så glömde jag självklart räkorna, haha! Men det var kanonbra ändå! Det borde vi göra oftare, sjukt skönt att träffa mina babes igen. Ibland behöver man bli nerdragen i lantlivet igen när man har varit i Stockholm hela veckorna. Landet for life!!!
Nej nu ska jag gå och försöka locka hit Axel ikväll...

Ciao amigos<3

Crybaby

Jag tycker det är underbart med en viss tid i månaden när man är så där härligt superkänslig...Idag har jag (so far) gråtit 3 ggr, först till Men in trees där det var ett par som läste jättecorny bröllopslöften till varandra och tårarna fullkomligt sprutade. Sen var det till Gränsvakterna USA där det var soldater som fick komma hem på permission från Irak och alla på flygplatsen gav de stående ovationer när de gick förbi, oh yes jag grät som ett barn. Och tredje gången så läste jag ett stycke ur sista twilightboken och, ehh jag vet inte riktigt varför men det började igen...You just gotta love pms, hahah!

Nu ska jag koka knäck!

Ciao amigos<3

Hallå igen akuten, I´m back...

Japp, i torsdags blev det alltså akuten igen..Go min mage..Någon som är intresserad av ett byte?
Jag hade alltså sjukt ont i magen och dom "tror" fortfarande att det är magkatarr..Jag gillar verkligen att dom inte vet..Iaf fick jag ligga där sjukt länge medans dom tog prov på diverse kroppsvätskor och inte fick fram ett skit. Tillslut kom de med en mugg full av diverse läkemedel och bedövningsmedel i handkrämsform, mmm..Seriöst den äckligaste skit jag har druckit. Men det var så obeskrivligt skönt att inte känna ett skit även fast det var rackarns obehagligt men jag njöt av varje sekund.
Nu ska jag iaf fortsätta på medicinen (som inte funkade förra gången) 4-6 veckor och funkar inte det får jag uppsöka vårdcentral, tummen upp!
Skönt att jag hade världens bästa pojkvän som låg hemma och väntade på att ta hand om mig<3

Trafiken älskar inte snö...Men det gör jag!

Igår hade jag INTE en bra start på morgonen, helt sanslöst...Jag släpar mig upp ur sängen vid 05:55 och jag menar verkligen släääpar, jag har inte vart så trött på flera månader. Jag inser ganska snabbt att ögonskugga och liknande skulle vara en katastrof så jag skippar det. Som en zombie penslar jag på sminket så att jag i rätt ljus ser levande ut och när jag är klar så kommer jag åt vattenkranen så den sätts på och halvfyller min necessär med vatten...Klapp       klapp       klapp. Som tur är låg nästan allt smink på handfatskanten men mina borstar och några ögonskuggor simmade glatt. Jag håller tummarna för att förpackningarna är vattentäta, jag har nämligen inte vågat kolla än. Håret vågade jag mig inte ens på utan jag tänkte, mössan är människans bästa vän. Satte mig i bilen och vi brummade iväg till Österby, jag satt och log för mig själv i bilen när jag såg all snö och tänkte att det kunde ju ha gått värre. Kommer i god tid till Österby, lyckas ta mig från parkeringen utan att ramla och ställer mig för att vänta på min buss, jag väntar..jag väntar, jag väntar...20 minuter sent kommer det en ersättningsbuss (jättedumt eftersom nästa buss skulle komma om 5 minuter..) Så bussen kör iväg och vi får stå i skyttorp och frysa istället, wie..Som tur är lyckas jag ta mig till solna utan mer bekymmer..Men sen när jag skulle ta mig hem...Bussarna låg 40 minuter efter, jag hade ren tur när jag lyckades komma på en som gick nästan som den jag brukar ta, kommer till pendeln som har fuckat ur totalt..Så jag missar mitt upptåg, får stå toklänge i Upplands väsby och frysa för det senare upptåget var en kvart försenat in, men det lyckades avgå i tid iaf. Väl i skyttorp är bussen försenad, igen. Och för alla er som inte har varit i skyttorp kan jag säga, ingen vacker syn och ALLTID snorkallt, inget undantag!, den var så sen att jag skulle ha missat min buss hem till Gimo, men den var också försenad, lucky me! Tillslut kom jag iaf hem...Men jag var bra orolig ett tag. Hur kommer det sig att det blir såhär, varje jävla år? Seriöst kommunaltrafiken, bakläxa till er! Det är ingen överraskning att det kommer snö i december, speciellt inte när de varnade för det hela helgen..Ever heard of förberedelse?




P.S

Hej Axel, tack för att du finns. Jag älskar dig<3

Famlande steg i mörkret

Jag har ingen ork och ingen lust, det känns som att varje steg jag tar är ett famlande i kolmörker..Jag vill inte vara här igen, snälla ta mig härifrån..Jag vill se solen igen, snälla


Donnerstag

Jag känner mig lite nedstämd och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför..Eller jo, jag vet en hel del som kan ha orsakat det men ändå när jag tänker på det så klickar det som inte till...

Men här är några saker som gör mig glad:

* Det är kallare ute vilket kan betyda att det möjligen kan komma snö.
* På söndag är det andra advent och jag ska få mysa med Axel.
* Imorrn är det fredag och då ska jag leka med Lovisa.
* Jag älskar min Axel fruktansvärt mycket och tror att jag har sån tur att han känner samma sak.

Nu ska jag göra frukost och sen ska jag och Axel sova...

Ciao amigos<3

Taadaaa

Sådärja, kände att det var dags att dra en repa igen..Läget har varit ganska tungt under rådande omständigheter men vi klarar det...


Vi har haft egen hårvård igen, så jag snippade av lite hår fast nu ser det längre ut än det gjorde innan, hmmmm??!! Men så är det iaf:P Jag har också en liten färgklick i luggen, så nu ser jag lite tuffare ut än förut..Jäähh!


Nu ska jag måla naglarna och sen sova för imorrn blir det SACO-mässan i Älvsjö och då ska det raggas frisörelever som aldrig förr;)



Du är min sol, min anledning att jag orkar gå upp på morgonen, jag vill aldrig vara utan dig igen, aldrig<33


Ciao amigos<3

RSS 2.0