Pust...

Precis inkommen från en skön promenad, 6 km blev det. Testade att springa lite och det gick faktiskt jäkligt bra måste jag säga..Dock protesterade benhinnorna lite mer än vanligt idag men jag gjorde som alla kloka tonårsföräldrar, jag stoppade fingrarna i öronen och visslade lite för att slippa höra allt gnäll. Börjar kännas riktigt bra med mina promenader faktiskt, snart kanske jag kan kuta den sträckan och rackarnsså fit jag kommer att bli! Oh yäääääääh!!



Nej nu måste jag springa och duscha så att jag inte missar bussen!


Ciao amigos<3

Sliten vattmyrian

Har jobbat idag, det var sjuuuukt jobbigt! Inte pågrundav ansträngande jobb eller så utan mest för att min hjärna jobbade med ca 8 sekunders fördröjning..Ett ännu större plus, eller minus beroende på hur man ser det, är att jag hade Black Ingvars - Bang - a - Bomerang spelandes inuti mitt huvudet (ibland kan det tillfällit ha nynnats på den också) hela kvällen. Tio tummar upp!

haha, dagens tabbe: Jag sprang rakt in i en kassaavskiljare (typ plåtgrind) idag..Och ja, jag vet hur kass jag är. Det gjorde ont som fan, men Adde (Danny) tyckte att det var väldans kul sådet var ju till ngt gott ändamål:P..Tur att det var folktomt då iaf

Nu ska jag sova, för imorrn ska jag faktiskt upp och gå innan jobbet! Och som en vis kvinna gång har skrivit, om man skriver det på bloggen så måste man ju faktiskt göra det. Man kan inte ljuga på bloggen, så sant som det är skrivet Julia!

Måste bara tillägga att sommaren har gått läskigt fort! Snart är jag Solnabo, dock är addressen fortfarande lite suddig..Och om två dagar fyller jag 19, helt sjukt...Och nästa helg är det roslagsloppet, YEAH! ASKUL:D:D



Nej, nu måste jag fan sova...Jag har hittat Black-Ingvars på spotify, snälla någon stoppa mig.



Ciao amigos<3


Hej igen!

Mitt internet har varit dött, but now I´m back! Känns bra faktiskt...
Igår var Jens, jag och Lolis på bio! Kommer inte för tillfäller ihåg vad filmen heter och jag orkar faktiskt inte resa mig ur sängen och rota igenom plånboken efter biljetten heller, men jag tror att den hette public enemies...Den var iaf bra, inte kunglig..Men bra.

Åh, jag har haft sådan vilja att skriva när internet har varit dött, men nu har jag ingen inspriration alls...Tänkte bara säga, hej jag lever..

Hej jag lever...



Ciao amigos<3

ajajajaj

Jag har bara ett ord till er..Nackspärr

Torsdag

Ska snart sticka och jobba, men huvudet känns iaf bättre idag! Woopiieedoo! Och snart är helvetesveckan slut! Bara idag, imorrn och söndag kvar och sen blir mitt schema mycket mer nice! Oh yeah (Duffman). På lördag ska jag till grönan, det ska bli askul! Jag hoppas på fint väder också, för regnar det så är det inte kalas... Fast underbart sällskap väger upp allt:D

Jag har inte så mkt att säga egentligen..Euumm, ja det var nog allt..

Ciao amigos<3

Jag vill hjälpa

Går fortfarande på alvedon för att klara dagarna men nu känns det iaf inte lika eländigt som igår..Kan vara för att den underbara värktabletten har kickat in, aaahhh...Undrar hur länge man kan gå på värktabletter utan att bli beroende..Hmmm, det ska jag försöka att kolla upp.

Ska jobba idag, 16.00 - 21.30..Det kommer nog gå bra, inte så långt pass iaf vilket är skönt...


Till några...

Ibland undrar jag hur världen tänker när folk med hjärtan stöpta i guld kan råka ut för så mycket skit. Jag vill hjälpa men vet inte hur, egentligen skulle jag bara vilja krama er hårt och säga att inget ont någonsin ska få hända er igen, aldrig någonsin...Men det är ett stort löfte och dessutom jävligt svårt att hålla. Men jag tänker på er varje dag och försöker hitta lösningar men jag kanske bara är ett dumt barn som tror på lyckliga slut. Men drömmare är inte dummare än den som slutat tro...Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er, och ni förtjänar så mycket bättre...Och tappa inte hoppet, för en dag så ska jag krama er hårt och säga att ni är trygga nu, inget mer kan hända er. <3



Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan jag sticker till jobbet. Längtar redan tills jag får krypa ner i min säng och sova igen:P Thanks for listening folks!


I just miss you, that´s all...


Ciao amigos



Kaaablääääääää

Jag är för trött just nu, allt jag orkar är att sova och jobba och det är inte kul....

Skulle sova länge idag..Vaknade halv 6 för att benen och fotlederna gjorde så jävla ont, allt jag ville var att skrika rakt ut men kom snart på vad klockan var och att det kanske inte hade varit så populärt...Men tårarna började iaf trilla nedför kinderna och jag kände hur paniken infann sig...Men jag försökte behålla lugnet men jag hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så kom jag på att benhinneinflammation ska man ju massera, så jag började raskt massera mina ömma ben och insåg att det bara gjorde ännu ondare...Benjävlarna var alltså så ömma att jag inte ens kunde ta på dem...Jävligt okul faktiskt...Plus att det är inte smart att ligga och vänta på att värktabletten ska verka heller, men jag kunde ju inte sova så vad fan ska man göra?

Nej nu ska jag ta en alvedon och sova igen, och förlåt för att jag bara klagar och är allmänt tråkig..Men det vänder snart, jag lovar.

I want you, I need you, oh baby oh baby....


Ciao amigos<3

Tired...

ÅÅÅHHH!!! Vet ni vad som hände igår??!! BYGGLOVSMATTE HANDLADE AV MIG:D:D:D Sååå jääääääävla snygg!!!!! Hahaha, helt sjukt... Och jag är jättetrött för jag har stängt två dar i rad...MEN JAG ÄR LEDIG IMORRN:D:D:D Jag ska LÄTT sova hela dan! Tralalal, trötta människor bloggar dåligt...Bloggar nog lite roligare imorrn, japp så får det bli!



Mjaaaaauuuu!!!



Miss you like craaazy!


Thanks for listening folks!
Ciao amigos<3

Jag är lite småskraj...

Usch, jag har ju så fruktansvärt ont i mina leder så jag satt och beklagade mig för pappa..Och hans kommentar var bara, jaha..Då kanske du har reumatism då, det låter ju så....
Och även om han kanske skojade, dock lät det inte så, så fick jag lite småpanik och började genast googla i ämnet...Jag kollade på sjukvårdsupplysningen och fann detta:
Skriv ut
Tipsa en vän
 

Stelhet, ömhet och smärta

Typiska symtom på ledgångsreumatism är att man känner sig stel och öm när man rör sig och att man har ont. Lederna svullnar, blir ömma, och vid kraftig inflammation även varma. Det vanligaste är att lederna drabbas lika mycket på båda sidor av kroppen.

Besvären varierar från person till person
Besvären varierar i styrka och bättre perioder växlar med sämre. Symtomen ökar ofta vid infektioner, när man anstränger sig och belastar lederna, när det är kallt och ibland också när det är varmt.




Och jag blir skraj som fan för detta passar ju in precis...Men sen kanske det är som när man tror på horoskop eller när man tror att man är gravid, att man får allting att stämma...Men jag har ju haft såhär förut, det blir alltint så när det är kallt, när jag är förkyld eller när det är fuktigt i luften..
Fast iofs är jag ju tidernas hypokondriker, men man kanske ska kolla upp det för säkerhetsskull...

Någon som har erfarenhet i ämnet får gärna hjälpa mig!


Ååhh! Jag visste det!=)


Ciao amigos<3


Ibland suger det att vara tjej...

Fyy faaan, fortfarande ont överallt och världens dunderhuvudvärk plus den underbara mensvärken..Och jag har verkligen MONSTERmensvärk det blir liksom som sendrag och kramp i hela magen och ryggen och sen sprider det sig ner i ljumskarna..Det går inte att beskriva, måste upplevas... Så just nu ligger jag under mitt duntäcke, varmt=braaa! Och jag går på dubbla värktabletter, två sorter alltså..Jag är, som ni kanske förstår, inte jättetaggad inför jobb...

Över till lite godare nyheter, det ser ju faktiskt ut som att solen skiner lite ute!:D Och jag har ett stoooooort paket sura vinergum, mumma!

Nej hörni..Om man ska ta och skutta in i duschen kanske..Och sen käka lite lunch:) Och sen jobba, wääää...Vill inte! Vill ligga under mitt duntäcke och tycka synd om mig själv!


För vi dansar och du har så mjuka läppar...

Ciao amigos<3

Oooooooont!

Nyss hemkommen från jobbet vilket är skönt för mina fotleder dööödar mig! Jag känner mig som värsta gamla tanten eller ngt som har ont precis överallt. Det är vädret som gör det här, morr! Inte kul att gå och stå hela dagarna när man har sjuuukt ont i fotlederna och knäna...KOM FRAM SOLEN!
Men nu är det iaf en dag mindre kvar att jobba..Så nu ska jag ta mina sura vinergum och kolla på Peter Pan, den otecknade, och gnälla lite mer som den gamla kärring jag är...


Jag kommer att sakna dig, kommer du att sakna mig?:)

P.S det var en kvinna idag som råkade ha ner en glasflaska med olivolja som självklart sprack... Jag, tjänstvillig som jag är, sprang raskt iväg och hämtade hink och mopp. Och medans jag står och torkar upp oljan så går det förbi ett pucko och klampar i oljan samtidigt som han säger: Duu, det är lite halt här...
MEN KONSTIGT DITT JÄVLA BLOCKMONGO DU STÅR JU FÖRFAN I OLIVOLJA, SLUTA GÅ HÄR OM DET ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA HALT DÅ!! Och om ni undrar så skrek jag inte så till puckot eftersom jag antagligen hade fått sparken då...Plus att jag fick in massa glassplitter i handen..Morr....D.S




Ciao amigos<3


wörkwöörkwööörk

Ska jobba dag, 16-20..Ganska lagom pass tycker jag. Jobbar så idag, imorrn och på fredag. Men sen smäller det till, för på söndag så börjar mördarveckan...12.00-21.30, mån: 12.30 - 21.30, ons: 16.00 - 21.30, tors: 12.30 - 21.30, fre: 12.30 - 21.30, sön: 09.00 - 19.00...Det som håller mitt hopp uppe är tanken på galet mkt OB!

Btw, någon som är på att planka in på reggaefestivalen på söndagen v.32 och kolla hoffmaestro? :D

Nu måste jag försöka fixa så att jag ser lite anständig ut inför jobbet...


Ciao amigos<3

Tänker tillbaka och skrattar lite för mig själv...

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
"Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan"

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen



Jag tycker att den här underbara texten sammafattar min och Malins lördag ganska bra...Hahaha!!



Den här bilden visar då min underbara idé med bodyshots...En fin avslutning på kvällen!



Ciao amigos<3


Det går bra nu

Mahaha, vi har sett Ice Age 3!!!! Hahhaa, så jävla bra! OH OH OH OH!! (vevar armen i äkta macho/bratdans/hockeykille stil)

Och imorrn ska jag faktiskt ut och springa, och jag ska inte sova till klockan 1, hehehe:P Fast iofs, jag ska ju inte vara ledsen över det..Jag vet en stackare som var tvungen att knata upp 6 imorse och han var lika trött om jag:P

I tried to be chill but you´re so hot that I melted:)


Ciao amigos<3

Hihih, vem hittade nycklar i bh:n?

Den här helgen får så lätt 7 av 5 toasters!

Och svaret på rubriken är ju självklart jag..Vem annars liksom? Hahaha



Snark

Blää, jag har typ sovit halva dan...Jag fattar inte, jag är så stört  trött hela tiden...Vad fan hände med min oerhörda energi? Hoppas den kommer tillbaka för jag pallar inte en segsommar till! Undrar om man ska ut och springa kanske...Men det är ju så skönt med min härliga benhinneinflammation...Det finns inget som toppar krampande vader och helstumma ben, MMM! Mysigt! Äh, fuck it... Jag kan stå ut i 4 km! Jag är ju för fan av vikingasläkte, eller nåt:P

Och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat?


Nu ska jag tydligen till östhammar och gå promenad med Malin och sötvovvarna!

Ciao amigos<3

Älska min altan

Mmmm, sitter på altanen och njuter av solen...Så himla skönt! Det enda som stör mig är att jag måste ta 06.10 bussen imorrn till jobbet, hua! Sen ett 9 timmars pass innan jag drar jag Jesper och firar att han fyller systemet. Vem kommer att somna i en buske? Jag!!!Hihihih
Nej nu ska jag käka lite vattenmelon och fortsätta läsa Harry Potter<3

Jag vill också...


Ciao amigos<3

Tralalalla<3

Jag har precis kommit hem från en UNDERBAR konsert med Johnossi, jag verkligen älskar dem. Jag är typ i extas mer än så kan jag faktiskt inte säga..Jag hoppas att ni förstår känslan!


Du borde ha varit där ikväll


Ciao amigos<3

Helvete

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN, kuken ballen Arosvallen! Nu rann det över, fan jag vill ha tillbaka kontrollen, in ut in ut...Glöm inte att andas. Fan vilket bakslag, så jävla oförberett..Fast hellre nu än att jag såg det då..Fan va fånig jag är egentligen men jag klarar inte det här...Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Vilken jälvla skitsits man har hamnat i...Pungbarn!

JOHNOSSI

jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll jag ska på Johnossi ikväll....Ifall att ni undrade tänkte jag...

Min lilla mamma fyller år idag också, och då blir det tårta! Gott, jag är världens största kakmonster...Det kan alla som känner mig intyga, haha. Mormor och morfar kommer också ikväll och käkar gott, kyckling hörde jag det ryktas om. Mmmm!!!


En liten fråga bara, är det bara jag som behöver en hand/instruktionsbok när det gäller killar? Eller typ eltejp så någon kan tejpa fast mig i väggen så att jag kan spela iskall..För jag klarar verkligen inte det själv, gillar jag någon så vill jag liksom prata med den hela tiden. Hahaha, men man ska tydligen spela lite kall sådär, och det funkar ju, men jag lider verkligen när jag gör det..Det kanske är något fel på mig som vill höra av mig jämt...Jag vet inte..Nu var jag sådär fruktansvärt ologisk igen, men det får man vara..Jag skyller på värmen!

Nej nu måste jag ut och sätta mig i skuggan igen för mitt rum är onaturligt varmt härinne, huuuaaa!


Ciao amigos<3

Tisdagens, lite efter

Efter en dags grym stekning på Guldkusten så bestämde sig jag, Malin, Sanna och Sofie (malin var tvungen att åka och jobba)  att picknick på klipporna i kvällssolen skulle vara grymt mysigt. Så arbetsuppgifterna delades upp och några timmar sammanstrålade vi igen och drog iväg till öret. Sjukt mysigt och galet god mat plus att vi fick massa nya fågelkompisar också(Y)

Tack för en underbar dag och kväll tjejer:)

Ciao amigos<3


Blablabla(8)

Har haft några assköna dagar fulla av stek och bad men idag kände jag och Malin att det fick vara nog. Så vi bestämde oss för att våga vägra solen och dra iväg på en lokal raggarrunda. Sen hälsade vi på Ellen en snabbis i öregrund också:)

Bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs...I don´t want the world to see me, cause I don´t think that they´d understand....
Nej, det blir bättre det vet jag. För jag tror att du är fin



Nu ska jag sova, för imorrn fyller mamma år och jag ska på Johnossi:D:D:D:D:D

Ciao amigos<3


RSS 2.0