M to the umma!

nu har pirogerna bakats och de blev så gaaalet goda så det är inte sant!
och sen vill jag passa på att berätta om min och axels pakt, som numera också involverar Linda och Hannele.Vi ska alltså inte äta;

* Godis
* Chips eller ostbågar
* Fikabröd
* Glass
* Läsk
eller dylikt under en månad, men vi får äta nötter (inte jordnötter), och popcorn utan smält smör och sen har vi en semla att ta ut under den här tiden...Vi får se vem som klarar sig längst:P Vi började alltså i torsdags och kör på fram till 1:a mars, eller jaa..SÅ är det tänkt iafXD


ciao

Sleepy Saturday

Har inte skrivit på ett tag, shame on me(A)
men nu jäklar blire bloggning på hög nivå;) Axel var så söt när han kom hem från Egypten, han hade köpt presenter till mig:D En jättefin brun sjal, 2 parfymer och ett armband, kanonfint!

Idag ska vi baka piroger, ost och skinkfyllning, MMMMMM!!!!! så jäääävla gott!
Igår var jag på inflyttningsfest hos Alex inne i stan, hon bor så fiiiin! Helt galet, och tränar med Djurgårdens A-lag gör hon också, hon ÄR cool!;) Vi käkade pizza och spelade spel och sjöng singstar:) Sen drog de andra brudsen (Alex, Sofie, Jenny, Emmy och Ida) ut på krogen medans jag och Malin åkte hem..


v plockade också upp Axl på vägen och väl hemma däckade vi i sängen, klockan var väl...halv elva..haha, party people, oh yeah!!! Men det var jääävligt skönt och välbehövligt:)


Just nu sitter jag och försöker skriva ett CV, intebara det utan ett jävligt bra CV...Det är sjukt svårt! Varför lär man sig inte sånt i skolan, eller det kanske vissa får göra..Men det borde vara obligatoriskt!

För jag behöver verkligen ett jobb, för jag känner hur pengarna bara försvinner, och ju närmare studenten man kommer detso mer försvinner det! Och jag måste spara inför i sommar och höst, så att jag och sanna kan genomföra vår plan!:D:D:D

Nej nu måste jag fokusera! Ciao for a moment!


Hell to the yes! I´m back!!!

Första täningen på typ ever, och det gick kanon! Kändes så underbart att ha igång kroppen igen! Och nu sätter jag igång igång igen med Operation sixpack! Det blir havregrynsgröt med färska frukter och bär till frukost, försöka undvika onyttigheter..Men har man cravings så har man! Jag ska också köra stenhårt på ryggträningen så att jag slipper ha ont i ryggen hela tiden, plus att jag ska skaffa gymkort (OMG) så att jag tillsammans med Linda  kan fördriva sovmorgnar, hålor, och vänta på mamma tid:D Nu jäklar ska min rygg bli bra!

Jag måste hitta ett jobb också, FÖR JAG KOM IN PÅ SVENSKA FRISÖRSKOLAN!!! TJALALLALALA, jaaa jag äger!!


Hahaha, fy fan vilken spårad dag vi hade, för mycket socker och för lång håla is no good for KMT, vi körde med äckliga ord b.la.:

Mensfis
Tarmsaft
Analsaft
 bara för det så kommer jag inte på några fler:P

vi körde också bajsleken, ta filmtitlar och byt ut ett ord mot bajs:D

Jag vet vad du bajsade förra sommaren
From bajs
Bröderna Lejonbajs
Bröderna Bajshjärta
Yrrol - en kolossalt genombajsad film
Yrrol - en kolossalt genomtänkt bajs
Lilla bajsen på prärien
Lilla huset på bajsen
En prinsessas bajsbok
Babe, den modiga lilla bajsen
Bajs, den modiga lilla grisen
Dunderbajsen

AHAHAH, som ni hör är det en UNDERBAR lek, hahahhahaha!!!!




24:e augusti, here I come!! Förhoppningsvis, måste fixa lite pengar bara:P



Ciao darlings<3


wäääwäääwääää

Ligger här i min säng och tycker FRUKTANSVÄRT synd om mig själv...

1. Jag är sjuk.
2. Jag har jätteont i magen och känner mig helt uppsvullen, som om jag har gått upp 20 kg, vilket hoppas att jag inte har..
3. jag är typ pank, tänk vad najs att vinna lite pengar.. då skulle man inte behöva bekymra sig om lån för utbildningar, jag skulle kunna spraytanna mig ( muy bättre än solarium!), shoppa för skojs skull.. Jag låter som en fruktansvärd materialist, men på ngt sätt tycker jag faktuskt att jag får vara det, under en limited time liksom, eftersom huset brann och alla saker försvann... det skulle vara nice att kunna köpa tillbaka så mycket som möjligt av det, iofs får vi ju pengar från försäkringsbolaget, men det känns som att dom pengarna får ju inte jag direkt.. och jag vet att pengar gör inte människor lyckliga, men det förenklar ganska mycket, jag skulle inte behöva ta lån för att gå på frisörskola eller de andra utbildningar jag tänkt gå sen, jag skulle utan problem kunna ha en lägenhet utan att ta lån för den med, kunna betala körlektioner bara så där.
4. mitt huvud snurrar, iofs för att jag är sjuk men jag tycker att det förtjänar en egen punkt, för det är asjobbigt!
5. jag har inte kunnat träna på snart en vecka pga av sjukdom, och jag hatar det!
6. jag skulle vilja att vårt kök mirakulöst tömdes på alla onyttigheter och fylldes av nyttigheter och att jag tyckte om allt nyttigt, för det skulle göra mig mindre sjuk, och att min syster inte bakade så goda chokladbollar:(

7. jag skulle vilja ha lite starkare karaktär så att jag inte går och smygäter chokladbollar ur kylskåpet utan att jag kan dra ner på onyttigt och in med mer nyttigt! men har man godissug så har man ju, men mörk choklad kan ju inte vara lika onyttigt som ljus? eller? det måste jag kolla upp!

8. jag är så dum, så dum, så dum! jag fick total blackout innan jul när vi skulle skriva önskelistor (ja, vi gör fortfarande det) så jag kom inte på ett dugg vad jag önskade mig..förns efter jul, jag vill ju ha en crosstrainer! eftersom jag som sagt har för dålig karaktär för att sticka ut och springa:P


nu ska jag kolla på High school musical! för den är så töntig att den blir söt, och jag behöver söta filmer just nu, för att dämpa nervositeten.. FÖR IMORRN SMÄLLER DET!!

over and out folks


It`s cold around me...

jag klarade sista föreställningen och nedriggningen, sen kraschade min hjärna och hela mitt huvud totalt.. jag var så fruktansvärt trött, illamående och in need of a bed! så jag ringde mamma så hon fick hämta mig så att jag fick åka hem och sova och knarka alvedon... jag vet inte riktigt om det hjälpte:( jag hatar att vara sjuk jämt och ständigt! jag som var så träningssugen, jag får köra järnet efter det här! resten av året!! yeah!

nu ska jag ta en till alvedon, dricka te och sova lite tror jag.. sen kanske göra lite läxor..blä!

ciao

aahhhhh

idag var jag trött, väldigt trött, det är inte bra när man ska vara ljud/ljud-tekniker + sufflös..jag höll på att somna... hehe, ooops(A)

jag är fortfarande sjuk och missade därför en till träning idag:( och det känns som att ICA i Gimo gör uppror mot mig eller ngt, för nu har dom plötsligt inga granatäpplen mer, wtf liksom?!

vi var ut i skolorna idag också med projektgruppen, hoppas att många blev sugna på att lira lite fotboll på sportlovet:)
var jättenyttig idag också, eehh noot... igår vart det pizza och idag vart det en ICA-bauguette med räkor plus massa fikabröd... men jag har käkatfrukt och kånkat massa tunga teatersaker:P men nästa  vecka, eller kanske redan i helgen så ska jag fan bli nyttig! och jag ska fasiken lyckas vara utan godis, iaf i 2 veckor! haha, problemet är ju bara att man blir så sugen när man inte får äta... men om det blir kris då ska jag äta riktigt mörk choklad! nu jäklar! men mat ska jag äta, mycket av så att jag inte går och småäter, försöka äta regelbundet och frukt till mellanmål! så ska vi se om jag lyckas få ett sixpack tills studenten, undrar om jag ska slå vad med Heffa (vi gjorde det i sexan, han skulle ha det när vi slutade nian... jag tjänade en hundring, moahaha).

men nu måste jag sova innan jag ramlar ihop!
 sista föreställningen av Vänninor imorrn klockan 10.00 också, BE THERE!

ciao


Ooops I did it again..

japp, så var man sjuk igen, kände av febern igår och idag kunde jag inte pallra mig upp..bläää! såg på fejjan att halva umgängeskretsen är sjuk också, härligt! hahha:P

axel ringde nyss ifrån Egypten, det lät ungefär såhär:
axel: jag står här på stranden och det är jättevarmt och skönt. (skrytsamt)
tessi: aha, kul..fuck you! (väääldigt avundsjukt)
axel: heheh, dom har asgod mat, buffé tre gånger om dagen, med typ 20 efterrätter!(fortfarande skrytsamt)
tessi: Mhm..vi käkade gryta, asgott... (fortfarande galet avundsjuk)
axel: *berättar om alla intressanta saker man kan göra där*
tessi: jag är sjuk..(TYCK SYND OM MIG GODDAMMIT!)
axel: aha, är det illa?
tessi: (ynkligt) neej, lite förkyld (TYCK SYND OM MIG IALLAFALL!!)
axel: jaha, blablabla, gratis dricka, värme, roliga saker att göra, blablabla..

okej, så elak var han inte..men det kändes så:(  det är inge roligt att vara avundsjuk..men jag tar iallafall studenten ett år före honom, moahaha!


nu ska jag sova, sen måste jag verkligen upp imorrn för mina klassisar så att dom har några tekniker:) och sen ska jag och Louise ha make up sex i teaterrummet, får inte missas! Väly impårtent miiting!


ja, jag är trött och kan inte sluta skriva bara för att jag är alldeles för trött, så jag slutar ara helt abrupt..ciao!


håret


tänkte bara visa mitt avklippta hår, det är jag med lila linne och flygande hår.:P

bye bye love :(

imorse/natt flög axel och hans storebor till Egypten för att vara där nere och glassa i en vecka... avundsjuk, jag? neeeeej inte alls, tänk bara att ligga i solen och steka och bli brun, bo på all inclusive hotell och käka fett god hotellfrukost, varför skulle man vilja det? just nu känner jag hur avundsjukans gröna lilla monster river i mig, plus att Malin också drar till Egypten om några dagar..jag vill också (bäbisgråt, wäää wäää wääää)!!! mamma och pappa sa faktiskt at vi skulle åka i höstas, sen kom de på att bygga hus är inte så billigt som det låter, hehe:P  och nu, hösten 2009 kanske inte ens jag bor hemma:( hmpf, vi får åka nästa vår istället, då jävlar! då kanske jag har lite peningar med! fast jag får iallafall åka till Belgien i vår! TJOOHOO! det är det inte alla som får, dra till Belgien och spela upp en egenskriven musikal! haha, det får bara KMT, tjalalalalala! om någon undrar så försöker jag få er avundsjuka nu;)

usch, Linda (syster, inte Löfström) tjatar om att vi ska plocka ner alla julsaker, men jag orkar inte! blääää, jag skulle behöva frisk luft istället, men det är ju inge kul att gå ensam, och det är skidor på tv så mamma är upptagen:( jag kanske kan öppna fönstret och sitta väldigt nära det istället.....
just ja! måste tvinga mamma att köpa granatäpplen, asmycket antioxidanter i det sörrni! jättebra om man blir sjuk mycket, typ som jag som tillbringar över ett halvår varje år med att vara förkyld:P

Mmmm, drack varm oboy till frukost, apgott! och mamma bakar :O, så

Oh happy day (oooh happyyyy daaaaaaay)

Idag fick jag brevet med vägbeskrivning och bekräftelsen för vårt möte! problemet var bara att det stod inte vilken t-bane station jag skulle hoppa av vid... problemet är också att jag är lite lam i huvudet, men efter många försök och tiggt hjälp av min mycket intelligentare vän Jacob och nu ska jag iaf hoppa av vid Vreten. Det ska jag nog klara, och om inte jag klarar det så litar jag fullt ut på min kompanjon i alla väder, Michaela!
*sniffsniff* I smell pancakes!!! Åååhhh min mamma gör typ världens godaste pannkakor, eller Sannas mormors är också fett goda, men min mammas äger verkligen, MUMMA:D:D:D

just nu sitter jag och tittar på Miami Ink och blir om möjligt ännu mer sugen på att tatuera mig, måste spara pengar!!!
och eftersom jag är sjuk (ovanligt jag vet:O) så kan jag inte träna idag, det hade nog varit nice för min träningsvärk, får dra med axel ut på en promenad imorrn istället.. vi behöver röra på oss:P

imorrn har inte vi några lektioner, falallalalla, fast jag ska vara där iaf (poindexter, I know) och hjälpa de andra teatrarna och sen ska jag jobba och sen ska jag mysa med axel:) nu ska jag nog sluta skriva, kände att det blev ovanligt långt idag..

just ja! Idag käkade jag och linda mackor efter skolan, det var asgott! det tyckte affe också, han tyckte det var så gott att han fes, det var inte lika gott, men han är världens sötaste affno iaf:D


nu ska jag sluta svamla och äta pannkakor istället!

peace out<3


Oh yeah! (Duffman)

oh baby here I come

ohoohohohh, ni kan aldrig gissa vad som hände idag!?!?!??!?!?!

när vi var på SACO-mässan (alla universitet och liknande i ett JÄÄÄTTESTORT rum) så gjorde jag en intresseanmälan till svenska frisör högskolan och nyss ringde de upp och frågade om jag ville komma på intervjuv?! ASKUL:D:D:D hoppas de tar in mig bara, måste bara komma på en bolösning... jaja, det är bara ett halvår och resten är praktik så man får sitt gesällbrev:D MAN I´M EXCITED!!
lalalala, nu ska jag plugga engelska och Nk och sen ska jag anmäla mig till högskoleprovet! Falalla vad jag känner mig glad och nästanvuxen!



Piskpisk

ooohh noo, fucking karriärångest

jag hatar hatar hatar hatar HATAR nk just nu!!! varför vill ingenting stämma?! undrar om det verkligen är så klokt att plugga diestist om man inte ens klarar av det här:( jag kanske ska satsa på frisör/ make up helhjärtat iaf, frågan är bara hur i helvete man får ihop 100 000-200 000kr.... kuken ballen arosvallen, really deep shit...
nu ska jag sova och drömma om att jag vinner stört mycket pengar och att jag bara kan göra det jag vill utan att behöva oroa mig för att betala skolan...

aufwiedersehen

forgive me Gimo;)

jag kommer att göra det oförlåtliga, jag kommer att bojkotta knutmasso:O jag orkar inte, jag har ingen ork i kroppen alls och nu är jag ledsen igen, var inne på bilddagboken och kunde inte låta bli att titta på Jonas bilder, hur en sådan underbar människa kan försvinna är ofattbart. och jag vet att jag inte kände dig så bra, jag önskar verkligen att jag gjort det, men jag tackar ändå för den korta tid jag fick umgås med dig. kom tillbaka!

nu ska jag ta mig i kragen och sluta klaga på livet, jag ska gå ner och hänga upp tvätt, äta lunch och sen ta en promenad innan jag sätter igång med pluggandet.

en sak till bara, läste i Sannas blogg (sanna som är i USA) att hon hade vart på ett museum där det fanns massa skumma saker, typ en kyckling utan huvud som hade levt i FYRA år?! skumt...

adios amigos

måndag

hata måndagar, jag har sovmorgon men kan inte utnyttja den:( sen har vi aplång håla fram tills idrotten...och sen kommer jag inte hem förns 5 iaf om jag inte tar bussen och går... usch vad jag klagar idag, men idag så har jag en sån där riktig tantdag, när man känner sig så otroligt gammal och tråkig. jag var helt slut och orkade inte göra något alls nästan och sen har jag träningsvärk och förkylningsont i hela kroppen...
ni vet när man sitter och de runt en skrattar åt ngt roligt medans en själv inte ens orkar engagera sig i vad de sa och inte orkar man skratta heller, när man känner att man är så trött att gråten ligger och trycker på i halsen fast man inte ens är särskilt ledsen. och om gråten skulle bubbla upp så trycker man ner den igen för att genom att gråta öppet visar man sig svag, och bara de starka överlever, eller hur? usch, måndagar är inga bra dagar, eller det är ju iallafall CSI NY som man kan roa sig med:) och det är inte fy skam! jag tror att jag skull behöva gå i ide och sova igen några veckor, det skulle inte sitta helt fel. äsch får ta en tidigt läggning ikväll och hoppas att morgondagen blir bättre, då ska jag fanimej vara pigg!

so long, farewell, aufwiedersehen, good night!

lördag

ikväll blir det att se Australia, spännande!  igår hände också ngt spännande, jag klippe mitt hår! kort och i frisyr, helt galet jag vet, men jag hoppas att det blev galet snyggt också;)

eftersläntrarbilder


jag, eve och fia väntar på maaaat!

lite eftersläntrar bilder


fler bilder finns på bilddagboken hos Mikropop eller på fejjan hos Maja Karlsson:D

BLÄÄÄ

jävla skitdag, idag känns allt bara bajs....jag vill vara barn igen, när mamma och pappa fixar allt, läxorna är svinlätta, lördagarna var underbara för då fick man faktiskt köpa godis för 15 kr, those where the days.

men man ska väl inte klaga, men mitt bankkonto börjar sina, och jag fattar inte hur jag ska hinna jobba, så jag väntar med att leta ett tag till:P

nu ska jag titta på time out, so long

Nytt år, nya möjligheter

har varit kass på att blogga:P men nu ska det bli andra bullar! det får också bli ett nyårslöfte!

Nyårslöften:
sluta äta godis (klassiker jag vet, men nu ska jag bannemig försöka!)
sluta att svära så mycket
bli bättre på att ta min astmamedicin
försöka ha magrutor tills studenten, eller iaf plattare mage
bli bättre på att blogga



japp, that´s it:P

ååhh, jag, adam och louise hade värsta myspyset idag:) vi var hemma hos adam och hade American Pie maraton:D:D
fast vi kollade inte på 2:an för den kunde vi utantill och inte 5:an heller för den hade nyss gått på tv. så vi drog igenom 1, 3, 4 och 6. underbara filmer! hihihi, my kind of humor;)

nej, nu är det so long for now!

RSS 2.0