Måndagens

Jag, Ellen, Heffa och bröderna Córdoba (David ramlade in lite senare också) stekte järnet vid dammen idag och jäklar vilket resultat man fick, daaamn! Min mage är nu brunare än brunast, dock är inte mina ben det tyvärr och min rygg har fortfarande en jävligt spårad bränna, hahhaa! Sen åkte vi nästan på spö i en fotbollsmatch mot småknattar (plus 3 92:or) men vi hämtade upp oss på slutet. Sen vart det att cykla hem och spola av sig oljan och svetten och käka lite innan Heffa kom och hämtade mig och vi drog till gruvan och badade (alla utom Ellen, hosthost) och grillade och mös. Det var niiiice!

Imorrn blir det nog stek med M&M vid dammen, kom dit vettja! The more the merrier;)

Nu ska jag sova för jag hörde det ryktas om att steket börjar halv 10 imorrn...Hua!

I am happy, oh so happy!

Ciao amigos<3

Kvällsdopp

Jag och Mallanbrallan åkte ner till dammen och drog ett kvällsdopp, så jääävla nice! Varmt och skönt i vattnet plus lite girltalk on the beach, oh yeah! Sommar när den är på topp.

Imorrn ska jag och Ellen steka järnet vid dammen, alla som är intresserade får självklart hänga på!:D
Nu ska jag nog sova lite tror jag, om jag tolkade ellen rätt så skulle det bli tidigt imorrn, hua! Tur att man inte behöver fixa sig när man ska sola iaf, bara dra på sig bikinin och trampa ner.

Bapabarapapabapa bababarabapam barabaram bam bam bam, dururututu!



Ciao amigo<3


Oh yeah! (Duffman)

Nu är jag 500 spänn rikare, känns fiiiint det! Moahaha!

Summering

Torsdag och fredag jobbade jag som ett as och höll inte alls på och somnade på lagret..eeehehhehe(A) Galet slut helt enkelt, men money, money, money<3

Helgen var helt underbar helt enkelt, det är väl allt jag har att säga..Några ledord skulle väl kunna vara: Nya vänner, GOD öl, stek vid rastsjön, jävligt opumpad fotboll...Jaa ungefär så. Kanonkul(Y)


Nu ska jag ut och försöka pressa lite, men det är seriöst 30 grader:O Sen ska jag till Österby och jobba på musikveckan, känns väl ärligt talat sådär om man tänker att jag kunde ha badat och solat hela dan...Men är man pank så är man....

Nej, nu blir det solen för min del!

Det går bra nu....

Ciao amigos<3

P.S

Skulle bara vilja tillägga att Malin är, har alltid varit och kommer alltid att vara en BLEKFIS!!!!!!!
MOAHAHAAHAHHA



D.S


Ett lite corny inlägg...

Blev alldeles känslomässig och corny när jag satt och lyssnade på massa lugna fina låtar och en ständig favorit är den underbara This years love av David Gray...Mmm, det mina damer ÄR kärlek!



This years love had better last
heaven knows it's high time
I've been waiting on my own too long
And when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like I can't go on

Turning circles time again
cut like a knife oh yea
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last
this years love had better last

so who's to worry if our hearts get torn
when that hurt gets thrown
don't you know this life goes on
and won't you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet

this years love had better last



Ahhh, finns det något mer romantiskt än att kyssas en varm sommarnatt? Nej, tror inte det. Tro´t eller ej men gamla Tessi är faktiskt en riktig sucker för romantik innerst inne. Den ni!


Ciao amigos<3

Jobbar jag med Danny?:O

Maaa gooood!!!! Jag är så sjukt trött, har jobbat hela dagen. Hahah, det var ju bäst när jag hade suttit i kassan i alldeles för många timmar och var så gott som hjärndöd så höll jag på att blåsa en stackars dam på 100 spänn, hahaha!!! Stackars dam.

Åååhh dagens sötaste var en underbar liten dam.
Jag lämnar tillbaka växeln och ler vänligt mot henne då säger denna underbara varelse: Tach hjärtat, smäller av sötaste leendet och går och packar sina varor. Jag smälte, detta gjorde helt klart min dag. Älska söta tanter:D:D

Mmmm, mamma gör hemmagjorda köttbullar, luktar helt sjuuukt gott. Min mamma är faktiskt bäst i världen på att göra köttbullar. Och jag kommer antagligen att ha en jättegod matlåda imorrn, tjiho:D:D För jag ska jobba imorrn också, 10-19, wieee... jag kommer vara helt slut! Men all for money;)

Nej nu ska jag fortsätta att läsa o solen och smaska på mina pistagenötter:D:DMUMMA!


Btw, dagens chock...Upptäckte att jag jobbar med Idol Dannys okända tvilling idag:O


Helt sjukt lika...Fast "min" Danny ser lite mer spansk ut:P

Ciao amigos<3

jag är trött och orkar inte skriva någon rubrik egentligen

Jag är trött, hammarby ägde skiten ur sirius, jag och Emma var inte så jätteintresserade av matchen utan satt mest och snackade skit vilket var mysigt. Annars finns det nog inte så mkt att berätta förutom att jag gjorde ett par egna jeansshorts idag eftersom jag har lite brist på sådana. Jag tog helt enkelt ett par jeans som jag fått av storasyster och klippte av benen, aahhh baggy jeansshorts is the shit säger jag bara!

Nej nu ska jag sova för jag ska jobba imorrn, 08.00-14.00 men sen blir det steeeeeeek när jag kommer hem:D

Ciao amigos<3

Sunny days<3

Hahah, har precis kommit in från solningen och fått en väldigt mystiskt bränna....Om man säger så här, det syns vart jag kom åt att smörja in ryggen med solkrämxD Men det lägger sig snart. Och jag är på god väg att ta Malin även om hon inte tror att jag har en chans! Moahahaha
Jag och Sanna och nämligen legat och tokpressat hela dagen med en liten paus för en räkmacka:D Så sjukt gott!
Nej nu är målet duschen och sen ska jag ner och ragga fotbollskillar så att jag kan leva mina dagar som en bortskämd fotbollsfru;)

Ciao amigos<3

Aaaahhhhh...

Schtek igår med Malin, Mickan och Jocke i öregrund...Så jääävla skönt. Vi bade tom:O 13,5 grader, iiihhh kallt, men skönt! Sen såg vi två snokar och en feting gädda, jävligt oväntat måste jag säga...Plus att en unge höll på att drunkna vid oss, det var obehagligt!
Efter att vi kände oss rädd bruna och snygga gick vi ner på stan och raggade lite...Det gick sådär, men jag och Mjohoalin har iaf några 9-åriga fans, tjoho!
Men vi köpte iaf mjukglass med strössel, MMMMMMMMMM, och sen gick vi in till Linus och hälsade på..Sen hälsade vi på Ellen också som inte var ett dugg avundsjuka på vår stekardag...Hihihihi.

Sen tränade jag på kvällen också, det var skööööönt! Och det gick faktiskt ine skitdåligt om man säger så:D Sen var det bara att brassa hem för att avnjuta sommarens första Morden i Midsomer<3

Nej, nu ska jag ut och steka igen, måste bli brunare än Malin. Och brunare än aset Jacop som åker till Grekland på fredag. Så ni förstår att jag har ett stoooort jobb framför mig!


Och om ni vill se snygga bilder från igår kan ni kolla Malins blogg

Nej nu blir det solen, Ciao amigos<3

Hihihi

Jag är glad! Jag var faktiskt skitbra på träningen idag, det var kul. Nu är fotbollen roligare igen, plus att mitt knä bara gjorde pyttepyttelite ont:D Måste vart för att jag inte tänkte på något annat för ovanlighetens skull Och jag cyklade ner och hem, extra träning.
Var en sväng förbi Sanna och grattade henne och käkade kickass pajer, MMMM! Och dom är typ förbrända nu eftersom jag cyklade hem, oohh yeah!
Och imorrn ska jag och Malin dra till Öret för att insupa lite sol i våra bleka kroppar. Skönt as fuck säger jag bara. Mamma så ngt larvigt om solskydd också, hmpf! Sånt är för töntar, nu ska jag sova!


Ciao amigos

Here comes the sun, durumdurum(8)

Har legat och stekt som en gammal strömming idag, skönt som fan! Dock infann sig rastlösheten som ett brev på posten, så länge jag låg på mage och läste var det lugnt, men när man ska grilla framsidan var det svårare. Tankarna började återigen virvla fram som en orkan i min hjärna men precis som igår kom jag inte fram till något vettigt så jag vände mig om på mage, grävde ner mina tänkar under mammans nya björnbärsbuske och fortsatte läsa.
Någon gång ska jag gräva upp dem, men jag orkar inte klura längre. Nu får det bli som det blir, jag lämnar över ärendet till ödet eller liknande. Sen får jag skylla mig själv, för jag vill vara glad och impulsiv inte tråkig och oimpulsiv som jag blir när jag tänker för mycket. Nu ska jag åka och träna och leka gammal med mina barn. Sen drar jag vidare till Sanna och fikar och firar att hon fyller 19 idag! Tjoho:D Det gör också min lilla Ida hon får också ett grattistjoho, Tjoho!

Nej nu måste jag springa och byta om, fick precis reda på att jag måste cykla ner till träningen, inte lika mycket tjoho på det...


Ciao amigos<3

Det löser sig, det gör det alltid...

Jag tog på mig mina bästa promenadskor, stoppade i finmusiken i öronen och gick ut och på promenad. Jag gick och gick och gick och allt var så vackert och det var så varmt. Men ändå kunde jag inte njuta fullt ut, det var lite smått kaos i mitt huvud. Ett tag försökte jag höja musiken och ignorera kaoset, sen gav jag upp och ägnade ett flertal kilometer till att försöka reda ut kaoset. Det gick inte heller så bra så jag åter gick till att försöka ignorera det och jag antar att jag är kvar där lite fast promenaden är sen länge sedan slut. Hur svårt kan det egentligen vara?
Det är alltid så enkelt att hjälpa andra, då är allting så glasklart. Varför ska allting vara dimmigt när man själv är där? Är egentligen allting glasklart då också bara att vi skapar en dimma för att slippa inse fakta? För att det är lättare att hänga kvar vid spruckna drömmar och hopp än att kasta dem och försöka finna nya.
Äsch jag vet inget, jag bara svamlar på som vanligt utan några smarta slutsatser och svar...Ingen JD här inte....

Man kanske ska sova på saken, om min övertrakasserade hjärna kan sova...

Ciao amigos<3


Sätturrdäj

Väldigt mysig lördag! Louise och Adam kom ut hit och vi kollade på Oceans 11 och 12, så jävla sköna filmer, medans vi svullade grönsaker, östbågar och nachochips. Gott!!! Det var så skönt att ta det lugnt, snacka skit och låta allt som hände på midsommar sjunka in och smälta.
När Malin ringde och föreslog en raggarrunda till öret kunde jag ju inte säga nej. Så jag snyltade skjuts med Adam och Louise till Gimo (TACK) och sen var det bara att skutta in i glidar BMW´n och dra på högsta volym medans vi väntade på att Malin skulle komma från Alunda. När den sista damen var inne i bilen drog vi iväg till Öregrund och lekte stekare, det var kul. Sen satte vi oss på klipporna och snackade skit och pojkar, det var mysigt:) När vi sedan tittade på klockan och insåg att det var väldigt sent så drog vi hem:)

Nu blir det solen!

Ciao amigos<3

Midsommar

Igår firades det i det Vattmyrianska hemmet av två orsaker. Nämligen att det var midosmmar och att min storasyster Linda fyllde 21 (GRATTIS!!)
Malin tog snyggbilen ut hit för festligheterna, så vi började med lite frukost och sen skuttade vi i bader. Sköööönt!
Sen blev det fixning innan vi stack ner till Gimo och hämtade Karlsson och sen stack vi till Blueberry Hill och taggade lite innan det var dags att ta bussen till Öregrund.
Väl på busstationen ser vi hur bussen seglar förbi utan en tanke på att svänga in i Gimo. PANIK!!! Alla plockade upp sina mobiler och ringde alla vi kunde komma på. Sen väntade vi panikslaget i ungefär 10 minuter innan det kom en till buss, PUH! Hahah, och Malin var livrädd för poliskontroller men inte jag och Karlsson inte för vi hade varit så förutseende att lämna vårat gods i Adams bil. Smarta kvinnor alltså! Vi hade iaf tur med både vädret och poliskontroller.
Kvällen blev lyckad trots några smärre utbrott på manssläktet, hehehe.
Men det mesta löste sig iallafall, tack för underbar kväll folks!

Kvällens +
-  Det blev fint väder iaf!
-  EUROSHOPPER CHOCOLATE CHIP COOKIES!!
-  KMT06

- Den mysiga förfesten i Linus stuga

- Reunion av massa gamla vänner<3

- Jordgubbar:D

Kvällens -
- Massa sviniga kvinnor och män som på ett eller annat sätt sabbade kvällen, morr
- Ingen Lindo:(
- Inte hela KMT06
- Fattig Tessi som inte har råd att köpa en fyllepizza
- Dryga nattbussar

Nu ska jag sova lite till innan jag drar ner till Gimo och myser med Adam och Louise framför Oceans ´ filmerna:D
Och förhoppningsvis American Pie 6 Btea House så man får se lite sexy ass! Mhmhmhm, Stifler<3


Mmmmhhhnmhhmmm!!!!


Ciao amigos<3


Mmmm, reeekmacka!

Käkade precis världens godaste räkmacka, är man kung eller är man kung? Så gott! Det måste ju vara världens bästa grej, typ asnyttigt bröd under. Utan vetemjöl utan bara massa frön och skit. Sen på med lite smör och goudaost, sen ett lager med gurka, sen ett lager tomat, ett lager hårdkokt ägg sen öser man på med räkor. Egenskalade såklart! Sen är det bara att njuta! MUMMA:D Och eftersom brödet är så grovt så håller man sig aslänge på det:D

Nej, nu ska jag sova och tagga inför imorrn, ska jag mallanbrallan och förförfesta innan förfesten hos Linus. Askul! Sen kommer Karlsson och joinar vår förförfest.

Hmm, vad måste jag göra imorgon..

Fixa naglarna
Duscha
Smörja in mig med bus
Volymastra håret
Komma på vad jag ska ha på mig

Äsch, det där löser sig alltid:D Nu ska jag sova!

Hej, hej, hallå? Vart tog du vägen?

Ciao amigos<3

Mys med Lolis (och Lindo)

Jag, Louise och Linda (på distans) hade en mysdag idag.  Den innehöll fika, dippade morötter, gamla teatrar och massa snuskiga sms (Linda). Efter ett tag dök även en svettig man som kallas Adam upp. Det var trevligt, the more the merrier som jag alltid brukar säga, hehhe;)

HAHAH, gissa vad som dök upp?! RUSCHNECKA!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHA, KLOCKRENT!!!!Lite internt, men skitsamma. Bästa ever, Julia och Bella<3

Nämen, nu dök även en liten ängel som ser precis ut som Ellen upp i rutan och sjunger Hallelujah så att allt kroppshår jag har står rakt ut. Lika bra som jag minns det! Låten alltså, inte ståpälsen.

Åh, Sanna ringde idag också! Helt sjukt att höra hennes röst igen:D:D:DMen kuuuuul!!!Saknar dig stumperumpan:)
Och pågrund av detta underbara samtal så hann jag inte duscha innan Louise kom. Så det ska jag göra nu!


Ciao amigos<3

Jag <3 Elvis

Nu har jag trixat lite med min älskade Elvis (Ipod), så nu har en ny träningslista, lugna favoriter och en disneylista. Den sista var väldigt oväntad va? Hahaha. Fan va stolt jag är över mig själv, plus att jag snart har laddat över hela kentboxen på lille poden också:D Tralalala, nu ska jag duscha så att jag är FRESH när Louise kommer och anfaller:D


Och bloggdrottning Julia har lärt mig att man ska ha bilder för det blir roligare..Men just nu vill den inte lägga upp bilder... Så ni får fantisera lite om en vacker ljusblå Ipod nano, och inte den fula avlånga, utan den fina kurviga fyrkantiga:D

Och en liten uppmaning till Malin som skulle pimpa min blogg..Vad hände med det? Jag vill också ha en snygg blogg som alla andra, och nej jag kan inte fixa det själv för jag är faktiskt kass!:D


Nej, nu blir det duschen och sen fika med Lolis, destination my thiesxD


Ciao amigos<3


Insektsdräpare någon?

Blääää vad jag hatar mygg!!! Jag tränade i tisdags och dom små äcklena bet mig överallt, hela min arma kropp är ju rödprickig, SNYYYYYGGT! Kliar gör det också, skit ner er myggäckel och sluta bit mig!

Men det ser lovande ut inför midsommar, ska regna fram till klockan 6 ungefär men sen blireee niiiiice!



Lite småkyligt kanske men det går alltid att lösa:D Fast man får ju tänka på att de räknar med natt5emperaturer..
Och jag skulle vilje be Louise och Linda slänga en blick upp i vänstra hörnet...AAAAHAHHAHAHA, HOFORSxD

Nej, nu ska jag mysa framför tv:en.

Ciao Amigos<3

Jag gillar skogen, faktiskt jättemycket

Sisådärja, nu var man äntligen hemma på landet igen efter ett besök i den läskiga största staden. Det gick faktiskt utan några större missöden, förutom den gigantiska tabben när jag skulle hem.. Inser att, faaan jag är pank..Hehehhe, piiinsamt..Detta insåg jag också efter att ha provat biljettautomaten 5 ggr och suttit i kö inne på sjbiljettbajsen i 35 minuter..PANIIIIIIK, VAD GÖR JAG?! JAG ÄR JU FAN FAST I STOCKHOLM!!AAAHH!!! Men sen kom jag på att det finns underbara upfinningar som internetbank och mobil. Så jag ringde mamma och bad henne sätta över lite pengar, och efter 3 missade tåg så kom jag äntligen till Uppsala, skööööönt!
Sen fick jag reda på att undersköna Malinbanan skulle ta samma buss hem, NICE med lite sällskap. Och imorrn blir det mer, för då kommer min sötaste snuttepung och leker med mig efter jobbet:D Skojsigt:D:D:D

Och lägenheten var galet fin! Och tjejen var jättesnäll, och läget är verkligen tokbra! Synd bara att det är så dyrt...Får nog ringa och fultigga hos släktingarna iaf..Det blir så sjukt mkt billigare, då kanske jag kan leva lite i höst med...Hmm, får fundilura lite på det där.


Tralala, nu ska jag kolla på film och sova för jag är apigt trött!

Ciao amigos<3

Borta bra men hemma bäst?

Ah, nu har jag äntligen vart utanför huset.. Och jag klarade av att tagga till träning trots det stora minustecknet att vi antagligen skulle kuta spåret. Men det slapp vi iaf, tjoho:D
Det var iallafall galet skönt att träna, och nu sitter jag äntligen och dippar mina efterlängtade morötter i vitlöksguck, Mmmmmm:D:D Och kollar på Desperate Housewives, kan det bli bättre?

Och det var verkligen skönt att komma utanför huset lite, hahha. Och imorrn blir det långresa till Stockholm och Solna, SCHPÄNNANDE:D:D::D Då kanske jag njuter av att komma hem igen, eftersom jag ska sitta inne hela nästa vecka också, semester suger...Tralala, det här inlägget blir precis lika tråkigt som mitt förra..Men det struntar jag i för vi...ja ni kan ju resten:)

Hihihi, idag har jag varit lite busmodig också! Det hamnar på dagens pluslista om jag hade haft någon:D
Fan vad jag hatar McDonald´s reklamen, jag blir så sugen..Jag ska lätt tvinga Malinpalin och käka gyllene måsen imorrn, så jääävla gott!


Nej, nu ska jag snart sova och tagga inför imorrn, tjooohoo!

Ciao amigos<3

God morgon god morgon hör fåglar sjunga...

Lite frukostbloggning idag igen, känner att det har blivit lite av min grej faktiskt...Dagen frukost blev iaf rostat morotsbröd (osötat) med ost och så svepte jag lite tahiti.Mmmmmm!

Undrar om man faktiskt ska ta och göra något idag..För jag klarar inte en dag till instängd i mitt rum...Promenix kanske? Problemet med att bo i skogen när det regnar är att det blir jäääääävligt lerigt sen...Ingen asfalt här inte, nono...

Fan vad jag önskar att jag hade körkort och egen bil...Jag SKA fixa det, faktiskt...


Ciao amigos<3

......

Låt mig vara, ta dina minnen och försvinn ur mitt liv för jag orkar inte gå igenom det här igen din fege jävel. Du kan ju åtminstonde stå för vad du har gjort...Det blir inte bättre av förnekelse, fatta det! Låt mig vara, sluta dra ner mig i skiten..Jag vill inte lida mer av dig, jag hade för fan kommit över det.
Hoppas att du en dag fattar vad du tvingade mig att gå igenom, vilket svart jävla hål du skickade ner mig i.

Jag som hade börjat packa min ryggsäck rätt, jag som såg solen..Jag vill fortsätta med det






<3



Jag har tråkigt..

AAAHH!! Jag är omringad!! Av gamla lärare?!:S Det börjar faktiskt bli lite jobbigt att sitta som en fånge på Guantanamo här uppe utan socialt liv och mat medans de glufsar på där nere utan att ens skämmas. Och min cellkompis sticker ivåg till Östhammar utan mig. Den elakingen....

Hmm, undrar om det är någon träning idag eftersom planerna var avstängda igår...

Nu ska jag försöka konversera med roligt folk..Tjalala om min mobil skulle vilja ha mottagning någon gång!

Ciao amigos<3

En dag i sängen igen

Igår var jag jätteduktig och lade in hela min kent-box på datorn..Det tog bara ett halvår för mig att ta tag i det:P Så just nu sitter jag och knarkar kent och är faktiskt jävligt avundsjuk på Julia som ska tatuera sig idag. Jag vill också:/ Dock är jag fattig som en kyrkråtta så det får vänta tills min lön har trillat in och jag får se om jag kan undvara lite penigar eller om jag får svälta en vecka...Det är nästan värt det! Att svälta alltså...

På onsdag ska jag Solna och träffa min möjliga framtida roomie, hon verkar jättesnäll och rolig. Så jag hoppas att vi klickar och vi får ett kick-ass halvår tillsammans:D Och hon ska plugga till make-up artist, hur ultimat är inte det? Så håll tummarna för mig:D

Och idag får jag gömma mig på mitt rum hela dagen i sann Quasimodo stil eftersom mamma har massa kollegor som ska komma och käka. Men jag tackar inte nej till en dag med mig själv och Band of brothers boxen! Det som är ganska synd är att vi har inga tomater hemma så jag kan inte göra mina mumsmums mackor...

Undrar om man ska ut och springa lite innan alla gäster trillar in...Eller köra pilatesen kanske, haha för nu har jag hittat mattan..Den dök upp när vi städade, hihihi.


Usch, nu blev det ett sånt där tråkigt inlägg igen..Men sorry folks, det är såhär tråkigt jag har det och jag har hört att det är fult att ljuga...


Nu tänkte jag avrunda med en fin liten text som stavas Socker av Kent...

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
för sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig
sen själen min blev såld
Att synas utan verka
ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej
Men ingen, ingen, ingen hör...




Och en liten omotiverad bild är aldrig fel!

Ciao amigos<3


It´s raining, well it ain´t men if that´s what you think!

Ikväll blir det mys, ensam eller inte visar sig alltid. Men regnar det ute så är det nästintill obligatoriskt att krypa ner under täcket med diverse mumsiga saker och kika på en bra film. Jag antar att det bara ar det jag skulle säga...
Nej förresten, en efterlysning på en snickare som kan komma och sätta upp mina hyllor och mina gardinstänger...
För det är lite dåligt med ytor att ställa upp saker på i mitt rum....

Tralalala, vädret suger ner mig till botten och jag vill inte vara där igen. Jag vill ha sol och vara någonstans högre än på botten..För det suger kraft och det suger i allmänhet...
Nu ska jag sluta klaga och hjälpa mamma med städningen.


Sluta lek..Det är inte kul längre, för jag kan inte reglerna och vill inte fortsätta förlora igen och igen och igen....Men ändå kan jag inte sluta att börja om leken...Kanske är jag en massoschist innerst inne?


Ciao amigos<3

Back in black!

Sådär ja, då var helgen avklarad, men bravur om jag får säga det själv!

I fredags morse var jag inte direkt fräschast i stan när jag vaknade upp klockan 06.00 och inser att jag har försovit mig! AAAHHH BUSSEN GÅR OM 40 MINUTER!!!! Det blev snabbpackning och fixning utan dess like, jag hade ju massor av planer för denna morgon, tex att raka benen och massa annat fånigt men det fick vänta. Tillochmed frukosten hoppades över i all hast, dock gjorde jag ett litet paket att äta på bussen (smart jag är). Men jag måste säga att jag såg riktigt hyfsad ut när jag kom fram, för att ha åkt buss i tre timmar och försovit mig. Det fanns verkligen folk som såg värre ut, trots att jag, för första gången, volymastrade mitt hår själv och resultatet blev lite av en sne vattenskalle. Men jag sa bara att jag bodde ute i skogen så nickade alla människor vänligt och förstående.

Michaelas student blev iaf riktigt lyckad trots skitväder, det var gryyyyyymt god mat, trevligt folk och god alkohol.
Kvällen spenderades på Konrad där vi, tro´t eller ej, sprang på en ALUNDABO?! Niklas Fernqvist, trevlig kille. Han hade också tagit studenten så han var glad, han blev ännu gladare, det blev jag med, när vi insåg att vi nästan kände varandra. Jävligt oväntat måste jag säga, men kul. Världen är inte så stor som man tror.
När klockan var runt halv 1 gav jag och Michaela upp, vi insåg att kvällen blir fan inte roligare än så här. Plus att vi höll på att somna stående eftersom vi hade gått upp tidigt, eller Michaela var värst. Hon gick upp klockan 4 och hade varit full sen halv 8. Så vi tog en taxi hem, svullade skinkmackor som om det inte fanns en morgondag och sen gick vi och la oss och somnade som klubbade oxar. Fast inte jag på direkten för jag blev tokspeedad när vi kom hem, så jag bestämde mig för att telefonterrorisera stackars oskyldiga lanande människor, det var skoj. Sen somnade jag också och sov så jäääävla bra.

Sen igår tog jag bussen hem och får skittråkigt på bussen..Kommer på att jag inte la ner Ipoden i väskan men inser snabbt att jag har hörlurarna till mobilen med mig iaf. Så jag lyssnar och njuter till jag tröttnade ganska rejält på de 6 låtar jag har på mobilen...Förbannar mig själv, igen, för att jag inte la ner Ipoden men kommer på att jag har ju faktiskt radio i mobilen..TAADAAA!! Så jag lyssnade på radio, ända tills utanför Uppsala där mottagningen svekmen då tänkte jag att nu kanske mina sex mobillåtar är roliga igen, och det var de faktiskt.
Hoppar av bussen i ett regnigt Gimo är håller verkligen på att kissa på mig. Får beskedet av mamma att vi måste handla, okej tänker jag. Use the force, du KAN hålla dig hör jag min inre röst säga som ett styrkande mantra. Men när vi närmar oss kassan gör det verkligen ont för att jag är så kissnödig. Så jag ringde Sanna och frågade om jag inte kunde få låna hennes dass. Jomenvisst får jag till svar så jag och mamma, mest mamma, kör som biltjuvar dit och jag springer upp för trappan och kastar mig in. Det var så obeskrivligt skönt, såå jaa..Helt obeskrivligt helt enkelt. Sen när jag kommer ut ser jag att dom håller på med något mystiskt...Dom slipar och håller på, tydligen hade de lite tråkigt och beslutade sig för att leka extreme home makeover, jag var inte sen att hänga på utan jag tog på mig rollen som färgexpert. Det kommer bli skitsnyggt tack vare min gudomliga expertis!
Sen åkte jag och mamsen hem och jag slängde mig in i duschen och duschade av mig allt resdamm. Sen var det bara att tagga om för jag skulle med Linda (syster) ut till Valö på förfest inför Hummel. Så jag och Linda gjorde oss så vackra som ni vet inte vad innan vi satte oss i partypassaten och dunkade musik som en riktigt Österbyraggare, fast utan volvon då....


Iaf, väl ute i Valö drog vi på våra partyfejs och käkade kanongod mat och drack och sjöng innan det återigen var dags att inta partypassaten. Jag måste erkänna att jag var lite smånervös eftersom det var mitt första besök på Hummel, emn nervositeten la sig direkt när jag blev bästis med vakten som släppte in mig.
Och som de riktga tjejer vi är sprang vi direkt till toan innan vi började skaka rompa!
Sen efter någon timme var det någon jävla brat som trodde att han ägde stället och började backa mitt i en folkmassa (duktig idiot) och backade såklart rätt på mig så jag får min överläpp klämd mellan min ciderflaska och min tand, AJAJAJ! Men jag slapp iaf en fläskläpp, men jag har ett sår på insidan av läppen som svider och ömmar. Och ett tips till alla idioter där ute, är ni på en full krog och ska backa, GÖR INTE DET! VÄND ER FÖR I HELVETE OM SÅ NI SER NÅT! Så slipper små oskyldiga flickor som jag själv bli skadad. Och min kära syster yster råkade också ut för bratsen, det var en som råkade hälla ut två redbull vodka på hennes skor. Hahaha, så frågade vakten om hon ville ha ett sugrörXD

Kvällen blev iaf lyckad och efter att vi lämnat av Britta i Valö så somnade jag som ett barn i bilen och vaknade när vi svängde in framför vårt älskade Vattmyren. Och innan jag gick och la mig så tog jag lite mackor och läste tidningen. Man måste ju hålla sig uppdaterad!

Nej, nu måste jag tydligen hjälpa mamsen att städa eftersom att hon ska få besök imorgon, jag funderar på att strejka men misstänker att det bara blir sämre för mig själv eftersom då kan hon dra en fuling och typ aldrig mer hämta mig någonstans eller något liknande, så det är bara att lyda.

Jag skulle vilja tacka mina fina läsare som kommenterar och tycker att jag blivit så duktig på att uppdatera min blogg. Tack!

Ciao amigos<3


Trött och sliten

Sådärja, kom nyss hem från jobbet...Det gick asbra idag och vi hade lika kul att stänga idag som vi hade igår. Och jag blir bara bättre och bättre måste jag säga, gjorde inte så mkt tabbar idag iaf:D

Alldeles strax ska jag slänga mig i min stora säng och sova, tyvärr alldeles för lite, innan jag ska upp igen och ta bussen mot VÄSTERÅS:D:D:D Kul som fan ska det bli! Inget mega inlägg idag, vill bara skryta om min kvällsmat..Hårdbrömackor (Wasa sport) med ost, tomat och örtsalt! Finns det allvarligt ngt godare? Och så självklart mitt älskade Tahti till, Mmmmmm!!!

Jag blir så trött på mig själv, varför, varför, varför låter jag mig dras in i den här skiten igen? Är det verkligen så annorlunda den här gången? Jag hoppas och vill tro det, men jag behöver bättre bevis..Sesam fucking öppna dig nu.....

Buenos noches amigos<3

Working hard or hardly working, eh?

Igår jobbade jag 16.00 - 21.30..Lite småjobbigt att tagga till jobb med sådant skitväder, dock hade det kanske varit surare om det hade vart strålande sol ute...Satt i kassan asmycket, och enligt mig själv gick det faktiskt skitbra! Jag är så stolt över mig själv:D Sen fick jag vara med och stänga, det var spännande och jag och mina två galna kollegor(hihihi, vuxet, jag har kollegor) hade skitkul!
Sen, eftersom stängningen drog ut på tiden så slutade jag inte halv, utan 10 i..Det spelade ju iofs ingen roll för jag fick bara vara inomhus längre..Men jag fick ändå vänta på bussen som går 22.25, tjoho! Men jag hade lite a-lagare till vänner som friade till mig och sa att de skulle älska mig resten av livet, det var snällt..Men då cyklade Fredde fiskpinne och Shejken förbi och räddade mig, spank you boys!
Väl på bussen ser jag att Bruks har haft personalfest så jag fick åka buss med massa lärare, det var askul! Och sen fick jag äntligen komma in i vårt underbara varma hus och äääääätaaa!!!!Sheeisse va hungrig jag var! Sen kunde jag sova, fast egentligen var jag inte trött eftersom Fredde och Shejken fick mig astaggad på att göra nånting..Det är ganska svårt i Vattmyren kan jag säga, alla låg liksom och sova när jag kom hem...Förutom Linda som var borta på något mystiskt ställe...Så det vara bara att ta till sängen, men det var ytterst tacknämligt för min trötta kropp och tillslut hamnade mitt sinne i samma känsla och jag sov som en klubbad oxe till halv 12 imorse, niiiice:D


Just ja, ett litet grattis till Axel som fyller 18 år idag. Hipp hipp hurra, hurra huraa, hurra! Folkets jubel, wiiieee


Nej, nu måste jag packa ihop alla mina saker inför morgondagens resa till Västerås. Och trots att jag jobbar sent och måste upp stört tidigt så ska jag vara pigg och glad hela dagen och kvällen om jag så ska injicera en hela ambrosiakaka i armvecket! Sådeså!


Tagga för jobb ska jag också göra! Nu jävlar ska jag visa varorna vem det är som är bossen!

AAAAHHHAAA!!!Måste bara säga en sista sak, a-lagarn från igår som skulle älska för livet ut, lät precis som fyllegåsen i Aristocats! Lyssna, hihihihihi!


Ciao Amigos<3

Hey Mr Plumberman, play a song for me?

Sitter just nu nere i köker och avnjuter det godaste av synder, rostmackan...En riktigt kolhydratbov som är lika ljuv som en sommarvind, eller nåt..Good as hell iaf! Teét är lite nyttigare iaf, typ vitt te eller nåt, Malin lärde mig nämligen igår att svart te det kan minsann klogga igen artärerna, sådeså! Jag hoppas att det inte är så, för det är en av mina laster...Men jag kanske får hålla mig till mitt älskade tahiti så är jag säker...Undrar om man ska börja bli nyttig igen? Fast jag har hört att killar gillar lite att ta i...Är det sant? Killar, om jag har några som läser, får gärna svara på detta så att jag inte anstränger mig och slösar min värdefulla tid i onödan..Tro´t eller ej så har jag otroligt viktiga schemalagda saker, eehh...ja.
En har jag iaf, 2 juli 20.00 på krutan ska jag se Johnossi! För dom är så sköna!!Tralalala
Lyssna och njuuuut http://www.youtube.com/watch?v=L4yVAyLnHwc

Idag börjar jag inte jobba förns 16.00, det är skönt. Dock lite besvärligt att ta sig till bussen, men hoppas att det regnar för då slipper jag cykla och bli alldeles svettig och dann..Och då slipper jag också cykla hem vid halv 11 ikväll, det skulle vara skönt! För här ute i skogen finns det faktiskt attacktränade älgar och liknande, jag svär att djuren har en konspiration mot mig, de gör allt för att skrämmas. Tur att jag har mitt lilla lejon som skyddar mig ifrån sådana faror.




Världens bästa lejon a.k.a Jullebulle


Sådär ja, nu var frukosten avnjuten och jag förstår att intresseklubben sprängdes av överbelastning...Men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar....

Nu blir det duschen för min del, sen hörde jag det ryktas om att jag kanske skulle få besök av en rörmokare...Spännande, spännande... Hahahha

Ciao amigos<3

Tjejmys i Vattmyren

Har lekt med Malin nu, det var skönt..Vi fikade och tittade på The Butterfly effect och den var gryyyymt bra!! Sen gick vi ut och satte oss i solen som kikade fram, det var mysigt...Så hade ett sånt där riktigt moment, och var skönt, och jävligt välbehövligt för oss båda. Tack!
Sen drog vi oss inåt för lite matlagning och spaning på gamla bilder, hahha..Verkligen a stroll down memory lane, askul:D

Sen åkte vi ner och gled lite på gimo, smög in på ica och handlade persikor medans vi funderade över livsviktiga frågor som tex..Vad är skillanden mellan persikor och nektariner förutom att persikorna är håriga? Vi kom inte på någon annan utmärkande skilland så vi drog upp till idrottsgården där jag blev utsparkad ur bilen och tvingad att träna eftersom Malin skulle hem och kuta spåret ( TVÅ varv)...Hahhaa, nej skämt åsido...Träningen gick iallafall över förväntan, nada knäont fast benen var ju sega som kolor efter gårdagens tjurrusningar.







Nej nu ska jag skutta in i duschen!

Nu ligger bollen hos dig...

Ciao amigos<3

I väntan på....Malin:D

Nu sitter jag i köket är ganska lycklig faktiskt, allt har fixat sig inför fredag så att jag kan åka på Michaelas student:D:D:D::D:D Skööönt!! Plus att jag väntar på min söta Malin som ska komma och underhålla mig under dagen:) Och knäet gör inte ont längre, som jag förutspådde:) Fast det kommer väl börja göra ont ikväll igen, men vafan:P Det är det värt!

Åååhh, Michaela ringde nyss..Hahaha länge sen jag hade ett sånt kul telefonsamtal!

M: Oj, min tapet håller på att ramla ner...
T: AAAAHAHAHAHHAHAAHHAHA!!!Fan va oväntat!!
M: Men jag ligger aldrig åt det här hållet..Men den hänger liksom...
T: HUR kan du ha missat att din tapet hänger?


Hahaha!!

Och klockrenaste igår i väntan på träningen..Vi( jag och Malin) kollade på p-95 som tränar innan oss och dom spelade lite match..En kille kastar inkast..

T: VEM VARE?? VEM VARE SOM KASTA!?
M: AAAAHAHAHAHHAHAHA!!!!
 
Jag käkade plättar och rostat bröd till frukost idag...Mmmm, onyttigt men ack så gott:D:D



Nej, nu kommer en liten nostalgibild från förra sommaren:)

Malin Maria Amy Eriksson, Therése Henrietta Maria Andersson, Malin Therese Andersson

Ser ni sambandet?;)


Nej, nu ska jag invänta Malin!


Ciao amigos<3

P.S DET ÄR INTE ENS KUL!!!!! AAAAHAHAHHAHAHAH!!!! D.S


Är smärtan nödvändig?

Jobbade första dagen idag och det gick kanon! Damn I´m good!!  Hahahhaha:D Imorrn är jag ledig så jag hoppas på fint väder så jag kan steeeeka...Sadly blir man väl ensam:( Men det kanske är skönt det med... Sen åkte jag tillbaka till Malin, jag sov där efter vår lilla myskväll så jag skulle slippa cykla ner till 07.10 bussen, och vi lagade mat och chillade lite, sen drog på träning och det var så skönt att träna igen, tills knäet började göra ont igen..Men jag pallade inte sitta så länge och ha ont utan jag bet ihop och sprang som fan..Och det var skönt, tills vi stannade, AJ! Men det var det värt...Men kanske behöver man smärtan för att man ska må bättre? Är det kanske så med allt? Skador, kärlek, vänkskap? Kanske behövs det en tagg för att göra rosen vackrare...Att annars uppskattar man inte allt annat, som om det skulle vara sol jämt, eller om man jämt skulle vara glad och lycklig..Kanske känns allt så mycket lättare när smärtan har släppt och man uppskattar det mer...Eller så har jag alldeles för mycker fritid som tänker på sånt här:P Men jag tror ändå på ngt sätt att smärta är bra, det gamla taletsättet "det som inte dödar härdar" stämmer faktiskt jävligt bra.

Vad jag svamlar och jag vet inte ens vad jag vill få fram om jag ens vill det eller om jag bara vill tömma min överfulla hjärna på ord. Jag tror att det var det sistnämnda, och det är väl egentligen därför man har en blogg? Så att man ska få ut alla sina tankar på något sätt...Det hjälpte iaf idag, även och knäet fortfarande gör ont..:(


Åååhh, träffade Malin höger på bussen hem från Östhammar också, hon hade semester och det sög tydligen:P hahhaa, så hon spontanpiercade sig i tragus, snyyyyyggt!!! Vi ska nog leka imorgon, det ska bli kul..Då slipper jag vara ensam med min hjärna på högvarv, och vi har lite catching up to do:) Fun:)


Jag hittade lite fler studentbilder på fejjan som jag tänkte dela med mig av...


eller okej, en bild...Men den är så fin:)


Nu ska jag avsluta det här helt oskojiga och icke-underhållande (sorry) inlägget..Hoppas på mer inspiration imorrn..


Ciao amigos

Studenten!

Så overkligt, så hemskt, så roligt och underbart! Att ta studenten var fruktansvärt overkligt och otroligt roligt!
Men hur ska jag kunna gå vidare från kmt? Mitt liv, min familj, mina älskade, alla mina älskade vänner, alla mina psykologer och uppmuntrare..Hur ska jag kunna överleva utan att få träffa dem varje dag? Jag vet att det låter överdriver, men det är det inte. Jag har aldrig älskat så mycket som under min kmt-tid. Ni förstår inte vad ni betyder för mig, både classmates och lärare. Ni har lärt mig så mycket, och gett mig så mycket!
Om man kommer till skolan ledsen och nedstämd kan vara vara säker på att man skrattar inom en halvtimme, och har man problem finns det hur många som helst som stöttar en och hjälper en igenom vilket problem man än har.
Nu när vi alla sprids för vinden hoppas jag att familjekänslan finns kvar, alla hela familjen finns bara ett telefonsamtal bort. Jag hoppas att alla vet att jag älskar er så grymt mycket och tack för att jag fick lära känna er och jag hoppas att jag får fortsätta med det för det river som knivar i mitt bröst och hjärta vid tanken på att inte vara med er<3

Studentkvällen var iaf lyckad trots att det var lite småkyligt. Det började i Linus sommarstuga med lite mys och dricka. Sen fick allihopa plötsliga cravings för pizza, och så fick det bli! Jakten nästa, dit tog vi oss med hjälp av körkortsfolket. Och jag åkte med Jonathan och hittade ett par sjukt snygga solbrillor som jag stekte järnet med i lillbilen. Väl inne på Jakten var det något stolpskott som hade låst toan för skojs skull så vi fick köa i 10 min innan den snälle unge mannen som jobbar där låste upp toan åt oss. Dagens ros till honom, för det höll verkligen på att rinna över för alla oss. Sen sprang vi runt lite, kissade lite till, drack lite, sen hittade jag gamla vänner som drog in mig på Jakten där det alkoholades för fulla muggar. Och eftersom jag var så smart och hade på mig min snygga mössa blev jag bjuden! Sadly på päronkonjak vilket inte var det godaste jag druckit, detta noterades och jag skulle få en Black Russian, men i Öregrund så är det tydligen en Kahlúa on the rocks, hahahha! Och som tur är hade min favoritgranne Olle fixat skjuts hem, så jag flörtade mig till skjuts. Det var nice!
En sjukt trevligt och rolig kväll, thanks folks!











I lördags blev det en lugn dag..Tyvärr tog jag det ypperligt dumma beslutet att inte hänga med M&M till Uppsala för att kika på fotbollen, för jag var tydligen sugen på en lugn hemmakväll...Faan alltså, snart 19 år tillsammans och jag känner inte mig själv...Hahahha


Idag har jag har Sanna varit till Muppsala och hon ar shoppat loss och jag tittade på, eller jag köpte en t-shirt, nagellack, puderborste och solpuder...Nu kommer Malin och vi ska myyyyyysa!!!


Ciao amigos! <3

Studentelunch...

Fast jag kan börja med igår...Jag var en sådan husmor så ni kan inte ana! Jag och Linda städade altanen, in case of fint väder förstår ni;) Sen började storrensningen...Omg va mycket skit vi har överallt...Galet jobbigt, plus att Linda hade en enooooorm tandvärk så hon drog runt klockan 2. Då började jag baka världens godaste äppelkaka, fast den blev inte världens godaste den här gången, men den får duga... Sedan sattes det igång igen, städa och tvätta, städa och tvätta..När kvällningen kom var jag helt slut och toksvettig. Men undervåningen var klar, eller allt utom skurning..Men det tog mami. Då var det bara att sätta igång med att rensa tvätt i vårt s.k gästrum, mest tvättstuga #2 om jag ska vara ärlig..Sen plockade jag rent i mitt rum och efter det så färgade jag Lindas hår..Sen fick jag äntligen sova, det var sköööööönt.


Idag är det studentlunchen....Det är faktiskt helt sjukt hur fort tiden har gått! Juni? Nu? Men, men det var ju mars nyss? Och ska lilla jag ta studenten?! Neeej, inte jag heller, det är långt kvar tills jag blir vuxen...Hoppsan, visst inte.. Det var tydligen imorgon jag springer ut...Jag stod härom dagen framför spegeln med mössan och klänningen på och löshåret i och det kändes så fruktansvärt konstigt att ha en egen mössa och en egen klänning..Man har ju fått testa en del mössor genom åren och tänkt att en dag så har jag min egen. Och nu står jag här, med otroligt mixade känslor, dels glädje över att jag står här och jag har klarat skolan, med bravur om jag får säga det själv. Men klassen, den underbara klassen. Hur ska jag kunna överleva en skoldag utan dem? Kanske trivs jag i min nya klass, eller det kommer jag väl att göra.

Men ingenting, ingenting kommer någonsin att slå KMT06!  We´re the world´s greatest!

Nu ska jag slutföra frukosten och skutta in i duschen inför lunchen..Och jag är riktigt nervös! Vad kommer att hända?!


Jag tänker på dig Bettan, du är stark! Du klarar det här<3


Efter regn kommer solsken, eller?

Idag så orkade jag inte gå upp tidigt, så jag sa lite halvslumrande till mamma att jag skulle cykla till skolan idag..Det var dumt, väldigt dumt. Tro mig när jag säger att jag fick ett brutalt uppvaknande när jag tittade ut genom fonstret och ser: hällregn. Jippie...Och jag som brukar gilla regn, det är ju så mysigt. Fast inte när man ska cykla i det i 6km. Inte lika mysigt längre, mest bara kallt. Tro mig jag vet, jag har faktiskt gjort det ett par gånger förut, inget att rekommendera om man inte vill ha lunginflammation.
Ikväll hoppas jag att det håller upp för då blir det grillning med klassen:D Och sen tältning, men jag tror att jag sover hemma, för jag är inte riktigt frisk. Och ligga ute i kylan känns inte som den bästa boten mot förkylningar.








Hahahha, måste bara avsluta med gårdagens skönaste. Jag och Malin är påväg ner mot busstation när det är en fiskmås på vägen. Jag försöker hetsa Malin till att köra på den (på jämt) och säger
Malin: Neeeej, vad skulle jag säga om jag kom hem med en fiskmås på bilen?
Tessi: IKVÄLL BLIR DET FISKMÅS TILL MIDDAG!!! (säges med Bruce-röst, ni vet hajen från Hitta Nemo)

Hahha, bland det roligaste på länge!!! ojojoj, nu ska jag hoppa in i duschen!

Eller vänta, bara en sak till..Tänk er världens mysigaste grej..En varm och skön sommarnatt, det börjar falla ett lätt regn och så står man och kysser någon i regnet..Aaahhh, så romantiskt!


Hoppas det blir fint väder på studenten!!! Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!!
Nej duschen blire, so long suckers!

RSS 2.0