Mondays are mondays

Idag har jag bakat en underbart god rabarberpaj, eller föräldrarna tyckte den var god iaf:P Föräldramötet gick iaf bra, vi sjöng temat och The man..Och det gick asbra!!! Jag klarade av att sjunga inför folk!!!!AAAHHHH, det känns BRA!!

Nu ska jag sova, för ich bin müde!!   Puss och kram påskbanan

Fotboll!

Nu blire VM-kval för hela slanten! Måste bara säga att idag skrev jag högskoleprovet..Och det gick inte helt kasst:)
Grattis till sofie också som är ett steg närmare bolaget idag:P

Nej nu ska jag dreggla över Ronaldo och tagga inför match imorgon!


Pussepusse

Ojojojojojojojojojojojojoj

* Idag har vi övat massa teater, duktigt på oss!
* Vi har också bestämt studentbanden till skivan, ni vet klassens .....
* Jag och också blivit beordrad att återigen börja med mig magmedicin eftersom magkatarren verkar vara tillbaka. Kul att bli helt beroende av ännu en medicin:( Hoppas att det blir bättre för jag blir galen av konstant illamående och magont.
* Igår var det våffeldagen och då svullade jag våfflor och fy faaan va fet man kände sig efteråt, men det var det sååå värt!
* Igår skulle min projektgrupp redigera vår projektfilm, men då har vi fyra smarta flickor glömt sladden hemma hos Sanna. Det var inte jättekul, men vi gjorde iaf tack-för-sponsringen-älskade-sponsorer kort. Dom blev jättefina:)
*Igår slingade Axel mitt hår också, vet inte om det syns så jättemycket, men det känns lite ljusare. Tack baby!


Nu känner jag att jag ska kolla på film och sova för jag mår bajs!

Hahaha, btw. Dagens tabbe:
Tid: morgon
Känsla: BRÅTTOM!

Tessi inser att hon inte har ett par rena byxor (HELVETE), kommer på att hon kan ha sina svarta strumpbyxeleggins. Springer i full karriär till garderoben och letar, sakta går det upp för henne att alla paren är borta (SKIIIIIIIT). Men tessi hittar iallafall ett par vanliga (hela, thank God) strumpbyxor. Men då trillar poletten ner och hon inser att hennes ben är gaaaalet orakade (PISS). Spurt tillbadrummet där det inte hinns med någon nedblötning av benen utan det blir torrakning ála dumhuvud. Benen smörjs in och med en raketfart sprids en brinnande smärta som aldrig skådats längs hennes smalben (AJAJAJAJAJAJAJAJAJ). Men några större känsloyttringar hinns inte med utan på med kläderna och in i bilen. Väl i skolan inser hon att smärtan inte minskat utan snarare tilltagit, i desperation sms:ar hon Louise och tigger hudlotion. När St Louise kommer med hudkrämen blir spurt till handikapptoan av många olika skäl, krämen smörjs på och det gör ännu ondare än förut (VAD I HELVETE). Tessi inser sin dumhet och utbrister, "är huvudet dumt får kroppen lida" och så sant som det är sagt! Smärtan minskade dock under dagen och unga fröken Andersson har lärt sig sin läxa, den hårda vägen!

Summan av kardemumman, torraka för i helvete aldrig benen!

So long and thank you for listening<3

Jobbig måndag!

Idag fick vi, Louise, Linda och jag, äntligen kissa tillsammans igen! Det var ett kärt återseende på många sätt, hahha;)

Sen på gympan hade vi Bootcamp, galet jobbigt jag var så slut så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen..Så jag stannade i sporthallen och kikade på Sofie och de andra fotbollslirarna när de sprang som tokar i sånt där underbart beeptest, skönt att titta på kan jag säga:P

Sen ikväll körde vi första träningen på grus, det var niiiiice! Och det gick faktiskt bra, förutom matchen på slutet för då var mina ben slut och ville absolut inte samarbeta med mig.

Nej kompisar nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna upp utvilad och taggad för tisdag imorrn:D

:O Då ska jag sjunga inför teaterförening, AAAHHHH!!!Nu blev jag nervös, men jag får förhoppningsvis käka pizza iaf:D GOTT!!!

Nej, god natt mates!

Pirates! Take what you can! And leave NOTHING back! Piratpisk

Sötve

Måste bara visa det otroligt fina paintkollaget som min man har gjort,:P



och om någon undrar vad det står uppe i vänsta hörnet så står det snygga hjärtan..Ett litet internskämt och Axels fantastiska teckningsförmåga (inte bara min åsikt)


Love you longtime baby<3

Bad monkey!!

Fy på mig, jag har varit asdålig på att blogga, jag ska faktiskt bli bättre! Har bara vart så himla mycket nu så man hinner ju inte med.

och just det, gårdagens viktigaste händelse, SM-GULD TILL VSK!!!!!!!







Kan dra lite recap..

i onsdags hade vi styrketest och självaste moi gjorde faktiskt TVÅ chins!!! Sug på den ni;) Sen gjorde jag 16 situps i brutalbänken, oohh yeaaahhh!!! Jag vet att jag är bra!

Hela veckan har jag också saknat Linda och Linus för dom har faktiskt varit i England och haft det bra:)
 
I fredags hade vi projektmöte hemma hos Sanna, vet inte riktigt hur mkt vi gjorde men..Eeeehh, vi försökte iaf och det är faktiskt det viktigaste!;) Sen kollade jag, Sanna, Sofie och Carlee på Låt den rätte komma in, sämsta filmen på länge. Blev så himla besviken eftersom den har fått så bra kritik men det var ju totalt meningslös bara:( Inte kul....

Igår lekte jag och Louise teater med konfirmander i Alunda, det var kul..Några verkade uppskatta det iallafall:) Och jag och Louise hade roligt:) Sen åkte jag hem till Aschel där det vankades hälsohelg, jomen visst serni! Sallad i massor ovh så jääävla gott det var! Helt galet!

Hela veckan har jag också gått på vattendetox,  vet inte om det är riktigt rätt term..Men vem bryr sig:P Iallafall, mitt typ största problem är att jag kan inte dricka vanligt vatten, eller kan och kan.. Jag tycker att det är mycker godare med saft eller juice förutom när jag tränar för då dricker jag vatten..Den här veckan har alltså gått ut på att jag ska lära mig dricka vatten..Jag får alltså bara dricka vatten, och te på morgonen. Och det har faktiskt gått jättebra! Jag är galet stolt över mig själv!! Frånochmed nu kanske jag är en vattenklunkare! Då kanske min kropp mår bättre och jag inte lider av konstant vätskebrist:P

OH! Igår hittade jag pengar på ett konto som jag trodde var tomt! Det gjorde min dag:D Plus att jag beställde mönstren till min studentklänning! Nu ska jag bara köpa tyg och sen ska här sys!!


Jaa, nu finns det väl inte så mycket mer att säga förutom att min frusna kropp äntligen är upptinad igen (detta ska absolut inte tolkas som en pik till Axel) och det är niiiiice!

Ciao amigos! <3


Holy sweet mama<3

Idag skrev vi filosofiprov på morgonen, det gick faktiskt toltalt över föväntan, om man nu kan säga så:P Hahah, men bra gick det iallafall. Fast lite småklurigt var det, på ett sätt är det så mycket roligare med ett ämne där det är så otroligt mycket självtänk..Fast det är så svårt att plugga på, då saknar man faktiskt matten ibland, för det är liksom 1+1 alltid 2. Och det är ren fakta..Fast matte är tråkigt, iaf på gymnasienivå:)

Sen har vi haft lite Hälsoveckan och haft teater!!:D::D:D:D::D KUL!!! Och vi övade en jääääääättesor scen, vilket var kul och jag fick reda på mer om min roll, SCHPÄNNANDE!!!

Och jag fick också reda på att mami kan följa me ner till Belgien vilket är väldigt skönt! Då blir det inte lika jobbigt, fast det är inte helt klart än, hon måste kolla om hon får ledigt först, fast det lär hon ju få tycker jag:) För jag behöver min mamma, för hon är den bästa mamman enligt mig!

Gud, va skönt att få filosofiprovet avklarat, nu kan man ta det lite lugnt. Det ska jag fira genom att kolla på Morden i Midsomer och laga lasagne kväll, GOTT!!

Aaahh, jag måste byta min tungstav nu! Den är alldeles för lång! Måste bara dra tummen ur arslet och ta min in till den stora staden Uppsala. Dagens i-lands problem:P

Btw skulle jag vilja bajsa på den otroligt dåliga tajmingen med finanskrisen när jag ska skaffa jobb:(

Hörde ett säkert scoop om ett ställe där de anställde folk, men icke! Fast jag fick ju 25 trisslotter från fotbollen som jag skulle sälja... Om jag köper alla så lär jag ju vinna en slant...Hmmm;)

Nej, nu ska jag titta på Morden i Midsomer, men om någon har ett jobbscoop så kan ni ju tipsa mig!

Love to y´all


Falaallalaalalallalaalaaaa

Idag har det börjats på Hälsoveckan, KUL KUL KUL tycker jag:) och hitills har jag gått 18009 steg idag, mycket bra gjort om jag får säga det själv:D:D

sitter och väntar på kyckling, ris, sky och GRILLKRYDDA:D::D:D:D::D::D:D GOTT!!!!!ihihihihihihiih

Imorrn är vi lediga och då ska jag och Axel plugga och kolla på morden i midsomer:D:D::D:D jag knarkar absolut inte det....:P

Nej nu ska jag äta för jag är galet hungrig, och btw....Om någon ser mig knarka choklad den här veckan så våga inte klaga, det är min chokladvecka, AAAIIIIGGGHHTT?! Bara så att alla vet, annars kan jag bli surXD jaa, jag är hög på socker och låg på mat.. Nu ska jag sluta skriva innan det spårar och jag avslöjar massa pinsamheter....


CIAO AMIGOS!!!!

RSS 2.0