In time my friends, in time...

Snart kommer det en fet uppdatering med de flesta dirty secrets från roslagsloppet, jag lovar. Måste dock ha en dag till att försöka klura att vad som är värt att minnas och vad som faktiskt bör glömmas fortast möjligt...För tro mig, det finns en del sånt...Riiiight Malin?;)


Tyvärr har jag inga smaskiga bilder att bjuda på eftersomvår kamera fortfarande är fortfarande ruskigt försvunnen och varken min kusin eller Michaela hade någon. Kanske var detta trots allt bäst...
Nej nu ska jag allt sluta teasa er med all info, måste bara asluta med ett otroligt intellektuellt citat, taget direkt från en lika intellektuell konversation..

Tessi: Faaan, va gott det ska bli med bullar!!
Michaela: Jaaaag med!



Nej, nu får det vara nog! Ciao amigos<3

P.S Oj just ja! En sak till som är ganska coolt! Jag träffade min bloggidol i den underbara dimman i öret, Rickelito. Hans blogg är så underbart sjuk i huvudet, man bara måste älska den! Läs själva! 












dagen efter onsdagen

Igår var en fin kväll! Trevligt sällskap hemma hos ellen och trevligt sällskap i öregrund, mycket fina kisställen fanns tll hands när nöden inte längre hade någon lag. Malin spårade inte alls och badade innan vi drog hem, hahaha.

Det finns väl inte så mkt mer att säga...Förutom att årets roslagslopp blev invigt med bravur!


Ciao amigos<3

Onsdagens....

Alldeles strax ska jag och min syster yster dra till thuns och byta ett par byxor, oh yes äventyr på upplands landsvägar med andra ord! Sen ikväll (om malin fick låna bilen) så drar det iväg till ellen och easthammer för en redig tjejförfest! Däremot raglar vi mot öregrundsdimman och förhoppningsvis så hittar vi vår väg in i öltältet.

Hoppas på en kul kväll helt enkelt:D



Ciao amigos<3

P.S Mina ben luktar dragon...D.S


Lite småtrött...

Blev lite dåligt med sömn inatt det var någon urfattig hårfager ung man som inte kunde hålla käften...Nämner inga namn hosthost MATTE hosthost...

Louise aka Båtsman scorade nördpoäng som aldrig förr under titten på Sagan om de två tornen, men det var väldigt intressant och lärorikt måste jag säga! Men vänta bara tills Harry Potter maratonet, då jävlar blir det nördpoängssamling för min del, moahaha!


Nj usch vad tråkig jag känner mig..Ska käka lite och sen sticka ner på träning och titta på mina barn som inte är gamla och skadade som en själv...Ska också smörja in mina snygga välskulpterade ben med mirakelkrämen från sjukgymnasten och se om den verkligen fungerar..Hoppas det annars blir jag galen!


Tralala...(freakar ut totalt och härmar en dinosaurie) Raaaaooouuuukk!!!!Raaaaooouuukk!!! (internskämt från inatt)



Ciao amigos<3


RSS 2.0