Missnöjd med min måndag

Jag har mått sjuuuuukt illa hela dan, och NEJ jag är inte med barn mamma så släpp det. Det är min underbare vän magkatarren som spökar, en liten hälsning till dig gamle vän...Gå och häng dig fucker!
Om man mår fruktansvärt illa så presterar man inte på topp..Fast jag rullade fortfarande ett korthårigt, galet ojämnt (hår) huvud på 40 minuter, BAM IN PÅ KONTOT!
Sen när vi skulle åka hem så var upptåget försenat, sug av mig ul. Detta gjorde att vi missade bussen från Skyttorp, så vi fick sitta där en halvtimme..Wiee...

Imorrn är det är egen hårvård, jag är sjukt taggad! Fast jag ska iofs inte göra så mkt, men jag ska iaf försöka få bort min fula lilla hellugg..Ett dumt påhitt, testa inte det om ni inte är riktigt säkra..Tro mig det SUGER att gå runt och vara missnöjd.

Igår tittade jag och Axel på Sweeney Todd<3 underbar film och min syster Linda tittade på Twilight, igen.. Hon är en nörd, hehehe!

Nu ska jag pumpa lite grann, för som Julia en gång sa: Skriver man det på bloggen så MÅSTE man faktiskt göra det..Det går inte att fejka då! Förövrigt ett rackarns bra tips om ni är lite lätt omotiverade..Skriv ner skiten på bloggen så ska ni se att ni alldeles strax skuttar iväg som en kanin på lsd.

Ja det var väl allt för idag skulle jag tro...Lika kul som alltid så att säga


Ciao amigos<3

FREITAG = FOTBOLLSFESTEN!

I fredags var det fotbollsfesten och det var förbannat kul! Pengar brändes, alkoholen konsumerades i mängder och jag dansade som om det inte fanns någon morgondag! Dock fick varken jag eller Sannabanana något pris, vi tyckte att det faktiskt borde finnas något för minst närvaro eller liknande. Kanske nästa år:D

I lördags mådde faktiskt både jag och Axel toppen, tro´t eller ej!
Fast speeden var ju inte på topp, så jag skulle titta på Indiana Jones Temple of doom. Men jag somnade, igen..Så jag har sett början och slutet två gånger, undrar vad fan som händer i mitten?

Idag har det inte heller gjorts så mycket, jag har Axel tog en liten promenad och se duschade vi. Sen kollade vi på maratonet av Vem vet mest? HAHAHA, så jävla bra program..Nu sitter jag, Gurra och Axel och kollar på Team America..Tjoho, exicting life.


Ciao amigos<3

omg:ing onsdag

Idag rullade jag ett helhuvud perm på 37 min, och ja jag vet att jag är KUNGEN! Men sen ville inte äckel SL komma i tid så jag kom hem en halvtimme senare än vanligt..:( Men jag är fortfarande kungen!

Imorrn jobbar jag min första kväll, iiihh spännande!! Sen ska jag knoppa hos Rödluvan och sen är det freitag och FOTBOLLSFESTEN:D:D:D:D:D

Galet kul!


Nu ska jag pumpa, sen ska jag sova med min älskling<3


Ciao amigos<3

Twizzling tuesday

Idag hade vi färgdag, på förmiddagen satt vi och snackade teori och skallen snurrade rätt ordentligt. Men sen på eftermiddagen så körde vi igång och det var skitkul! Jag och Rödluvan färgade hennes vän Martin och det blev skitsnyggt verkligen! Fan va bra vi är! TJOOHOOO!

Nej, nu ska jag pumpa och duscha innan min man kommer hem<3

Ciao amigos<3

Suck me monday

Jag hatar måndagar..Sjukt jobbigt att gå upp och kämpa sig igenom hela dan..Bläääääääää! 
Varken Axel eller jag var på topp idag så vi sket i gymmet idag, kilade hem och tände en brasa och lagade mat istället. Mmmm, spaghetti och falukorv!

Nej nu pallar jag inte mer, jävla skitväder. Blött och kallt, nu ska jag och axel värma oss!

Imorrn blir det iaf färgdag, tjoho!


Ciao amigos

Man must dance

Ett år har gått sen du försvann från oss, rakt ner i mörkret. Det har varit tomt och kallt utan dig, och tyst utan dina galna upptåg. Ingen som fått en så glad så snabbt, sådär som du kunde.

Vi dansade för dig i somras, vi och johnossi dansade för dig
Jag kan inte beskriva med ord hur saknad du är Jonas
Det har gått så lång tid, det är dags att komma hem nu. Snälla kom hem<3

Ain´t no sunshine when your´e gone

Var in och shoppade med Axel igår, skulle hitta en outfit till fotbollsfesten..Men det sket sig, fast jag hittade massa annat.
Vi käkade på Cupido också, jag tror att jag blivit lite beroende av sallad om jag ska vara ärlig..
Två par jeansleggings från cubus, dock suger cubus hemsida så jag hittade inga bilder på dem.
Men jag hittade två par stövlar på skopunkten (Hoppsan..)
Och nu strejkar bloggen så jag får inte upp några bilder, ballé ballé! Jajaja, jag köpte iaf brun utan sol och en aaapsnygg rouge (make up store). Så det är en happy camper som sitter och myser i Dannemora om man säger så:)
Vi käkade på Cupido också, jag tror att jag blivit lite beroende av sallad om jag ska vara ärlig..

Sen drog vi till Gimo, fick skjuts av Fluffie och Erik, blev utkastad ur bilen på icaparkeringen där jag mötte Sanna. Vi storshoppade gurka, gräddfil och dip, så JÄVLA gott! Sen när vi anlände till det pettersonska hemmet så stod självklart tv:en på och det zappades mellan diverse matcher och sporter. Sen bjöd hennes snälla mami på varma mackor, mmmm!
Tillslut började matchen, och jag vet inte riktigt vad man kan säga om den...Så jag säger nog inget alls tror jag.
Efter matchen så drog vi oss upp på Sannas rum och kollade på massa USA-bilder och sen spelade vi Mahjong titans, efter ett tag anlände även en trött pojkvän och då kände vi att det var som dags att dra sig hemåt.
När vi kommit hem och innanför dörren så slockande vi i princip direkt.

Idag så har vi i princip bara vaknat upp, käkat frukost och dragit till Dannemora. Sen har vi höstmyst lite med nyponsoppa och tv, just nu är min älskling ute på en man on man walk med Kalle, så jag fick stanna hemma och värma upp huset lite granna. Hoppas att han kommer hem snart, det är lite småtråkigt att vara ensam.

Jag och Axel hade ett litet samtal häromdagen, vi kom fram till att vi inte vill fastna i den klassiska parfällan där man klumpar på sig ett par kilon, vi bestämde oss för att bli ett kanonfit par! Så vi ska gymma tillsammans en gång i veckan, jag är sjukt taggad! Nu ska magrutorna fram från under valfettet och biceps ska svälla som aldig förr! Nu kanske ni tänker, Hmmf sicka mesar som bara ska pumpa en gång i veckan, men jag ska ut och kuta en eller flera ggr i veckan också. Nu jävlar, nu blire formtopp som aldrig förr!

Oj vad långt inlägget blev, hoppas ni orkade läsa..Imorrn ska jag på min, förhoppningsvis, sista akupunkturbehandling och sen ska jag kila till 13 och snacka med dem om tatueringar, lite pris osv. Skulle ha gjort det igår men då hade de redan hunnit stängt de rackarna...

Nej nu hörde jag att min underbare Axel trillade in, dags att umgås!


Ciao amigos<3


Vardag

Sisådärja..Har inte bloggat på ett tag, shame on me!

Idag hade vi ekonomi, låter ganska tråkigt men det var faktiskt askul och jätteintressant. Sen drog jag till Uppsala och fick lite akupunktur igen, inte skönt men hoppas på en förbättring iaf:)

Igår hade vi löshårskurs, askul och jätteenkelt. Dock var inte uppsättningarna för min inspiration var på noll..Och då blir det svårt, tro mig.

Är fortfarande inte frisk, blää..Det suger som fan...

Nej, nu blire lasagne och tv med axel..


Ciao amigos<3

I´m as happy as a boy can be on his way to puberty....

Jag var så jääävla dum idag, haha!

Idag på tåget så åkte vi jämte en vanlig väg och så såg jag att alla bilar stod stilla för att det var en järnväg med bommarna nere, så tänkte jag för mig själv: varför stannar vi inte? Det kommer ju ett tåg!
Sen slog det mig att vi var ju tåget....

Dagen blondinpoäng till mig!



Ciao amigos<3

RSS 2.0